Life

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Adrianei Trandafir. Maria Speranța și marea actriță participă la Asia Express 2021

Adriana Trandafir este o actriță foarte cunoscută, însă puțini știu că are o fiică cu care se mândrește. Maria Speranța va face echipă cu mama sa în noul sezon Asia Express de la Antena 1.
19.05.2021 | 18:11
Cum arata si cu ce se ocupa fiica Adrianei Trandafir Maria Speranta si marea actrita participa la Asia Express 2021
Cum arată și cu ce se ocupă fiica Adrianei Trandafir. Maria Speranța și marea actriță participă la Asia Express 2021. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta nici nu a încheiat bine filmările pentru „Te cunosc de undeva!”, show pe care l-a câștigat alături de Romică Țociu, că deja este gata să plece într-o aventură nouă, de data aceasta împreună cu fiica sa.

Cunoscuta actriță este tare mândră de Maria Speranța (20 de ani), care nu a urmat pasiunea mamei sale. Tânăra a urmat un drum complet diferit în viață, departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, studentă la Haga. Vor participa împreună la Asia Express

Adriana Trandafir este tare mândră de fiica sa, Maria Speranța, despre care amintea în trecut că este studentă la o universitate de prestigiu din Haga. Artista a crescut-o departe de ochii curioșilor, dar tânăra tot a simțit să iasă de sub umbra celebrei sale mame.

Fiica actriței a trecut de ceva timp de vârsta majoratului, transformându-se cu trecerea anilor într-o adevărată domnișoară. Cel de-al doilea copil al vedetei are 20 de ani și trăiește departe de România, tocmai în Olanda, acolo unde studiază.

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta concurentă de la Antena 1 are numai cuvinte de laudă la adresa tinerei, care îi seamănă foarte mult din punct de vedre fizic.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar.

ADVERTISEMENT

Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea».

M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, spunea Adriana Trandafir într-un interviu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir are și un băiat. Ștefan este avocat și profesor la drept

Actrița are și un băiat pe nume Ștefan Bogrea (30 de ani), din prima căsnicie. Tânărul, care este de profesie avocat și profesor de drept internațional, este crescut de la vârsta de 7 ani de tatăl său, Adriana Trandafir pierzând custodia acestuia din cauza meseriei sale de actriță.

La momentul respectiv vedeta din serialul „Sacrificiul” se gândea la sinucidere, după ce propriul tată a depus mărturie împotriva sa la Tribunal. Din fericire, câțiva ani mai târziu a venit pe lume Maria Speranța, când artista avea 45 de ani.

Multă vreme Adriana Trandafir nu a putut lua legătura cu fiul ei, însă în momentul de față Ștefan și Maria Speranța sunt prieteni foarte buni și se întâlnesc de fiecare dată când au ocazia.

ADVERTISEMENT