Life

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Paul Walker din Furios și Iute, decedat într-un accident. Meadow îi spune “tată” unui actor renumit

Meadow Walker avea doar 15 ani atunci când Paul Walker a decedat. Între timp s-a transformat într-o superbă domnișoară, iar în urmă cu aproape o lună a fost condusă la altar de prietenul tatălui său.
30.11.2021 | 18:43
Cum arata si cu ce se ocupa fiica lui Paul Walker din Furios si Iute decedat intrun accident Meadow ii spune tata unui actor renumit
Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Paul Walker. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Moartea lui Paul Walker a venit ca un trăsnet pentru familia și fanii cunoscutului actor. Șocul a fost cu atât mai puternic pentru fiica sa, Meadow Walker.

Adolescenta avea 15 ani în acel moment și a trecut foarte greu peste clipele cumplite.

Meadow Walker a decis să devină model, iar în urmă cu aproximativ o lună s-a măritat. Tânăra a fost condusă la altar de cel mai bun prieten al tatălui său.

ADVERTISEMENT

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Paul Walke din Furios și Iute, decedat într-un accident

O lume întreagă a fost șocată în anul 2013, când Paul Walker a decedat într-un accident de mașină. Fiica sa,  Meadow Walker, avea 15 ani, iar pentru ea a urmat o perioadă cumplită. A avut nevoie de o perioadă îndelungată pentru a-și reveni din șocul suferit.

Tânăra seamănă extrem de mult cu actorul din Furios și Iute. Este blondă și are ochi albaștri. A moștenit și una dintre pasiunile tatălui său. Adoră să colecționeze cristale. Meadow Walke și-a făcut o carieră în lumea modei.

ADVERTISEMENT

“Eram destul băiețoasă când eram mică. În felul în care am fost crescută, în special cu tatăl meu, nu mă concentram prea mult pe machiaj.

Aveam preocupări specifice băieților mai degrabă, ne plimbam prin noroi, jucam fotbal”, a dezvăluit Meadow pentru parade.com.

ADVERTISEMENT

Meadow îi spune “tată” unui actor renumit

Meadow Walker s-a măritat cu Louis Thornton – Allan în luna noiembrie a acestui an. Aceasta a fost condusă la altar de cel mai bun prieten al regretatului Paul Walker. Actorul Vin Diesel, căruia tânăra îi spune “tată” de ani buni.

Aceasta a postat de-a lungul timpului mai multe mesaje din care lasă de înțeles că este extrem de atașată de familia cunoscutului actor.

ADVERTISEMENT

Nunta a avut loc în Republica Dominicană. Tânăra a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii și filme de la fericitul eveniment.

Paul Walker a murit la vârsta de 40 de ani. Acesta era pasager în mașina unui prieten, Roger Rodas, mort și el în cumplitul accident. Autoturismul marca Porsche Carrera GT s-a lovit de un stâlp și a luat foc, la 50 de kilometri de Hollywood.

ADVERTISEMENT