Life

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cunoscutului Mr. Bean. Asemănarea este uluitoare

Toată lumea îl cunoaște pe celebrul Mr. Bean, dar sunt puțin cei care știu cum arată fiul acestuia, Benjamin Atkinson. Tânărul a decis să urmeze o cu totul altă carieră.
25.01.2022 | 17:34
Cum arata si cu ce se ocupa fiul cunoscutului Mr Bean Asemanarea este uluitoare
Cum arată și cu ce se ocupă fiul cunoscutului Mr. Bean
ADVERTISEMENT

Rowan Atkinson a fost îndrăgit de o lume întreagă după ce a apărut în unul dintre cele mai îndrăgite seriale de comedie, Mr. Bean.

Sunt puțini cei care știu cum arată și cine este fiul celebrului actor.

Tânărul a decis să urmeze o carieră total diferită de a tatălui său.

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cunoscutului Mr. Bean. Asemănarea este uluitoare

Rowan Atkinson, cel care i-a dat viață celebrului personaj Mr. Bean, este unul dintre cei mai apreciați actori. Are mii de fani după ce a apărut în cunoscutul serial de comedie.

ADVERTISEMENT

Nu sunt mulți însă cei care știu cum arată fiul acestuia din căsătoria cu Sunetra Sastry. Benjamin Atkinson s-a născut pe data de 9 septembrie 1993. A stat mereu departe de lumina reflectoarelor, chiar dacă avea un tată celebru.

Nu a fost niciodată atras de showbiz și a decis să urmeze o cu totul altă carieră. Acesta a devenit ofițer în Armata Britanică, după ce a urmat Colegiul Militar Regal din Sandhurst, acolo unde s-au pregătit Prințul William, Prințul Harry sau prințul Edward.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost în atenția presei în anul 2018, atunci când s-a aflat că s-a întâlnit cu Theresa May și Emmanuel Macron. Benjamin a fost în garda de onoare în timpul celui de-al 35 Summit Marea Britanie – Franța.

În anul 2019, fiul actorului a decis să meargă pentru o perioadă în Nepal și s-a alăturat armatei Gurkha.

ADVERTISEMENT
Benjamin Atkinson
Benjamin Atkinson

De-a lungul timpului, Benjamin Atkinson a postat mai multe fotografii, iar asemănarea cu tatăl său este izbitoare.

Părinții lui Benjamin au divorțat în anul 2015

Sunetra Sastry și cunoscutul actor s-au căsătorit în anul 1990, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

În anul 2015, au anunțat că au decis să divorțeze. La vremea respectivă s-a spus că motivul ar fi fost infidelitatea lui Rowan Atkinson.

Cei doi mai au și o fiică, Lily Atkinson. Aceasta a decis să-și urmeze tatăl în carieră, iar fratele său a susținut-o mereu. Potrivit unor apropiați, cei doi frați se înțeleg foarte bine și își petrec timpul împreună de câte ori au ocazia.

Lily Atkinson a apărut în mai multe filme precum Johnny English Reborn sau Mr. Bean’s Holydey. De asemenea tânăra este și cântăreață.

ADVERTISEMENT