Life

Cum arată și cu ce se ocupă Ivona Beatrice, fiica lui Ivan Patzaichin. Gestul făcut după ce tatăl ei a murit

Ivona Beatrice, unica fiică a regretatului sportiv Ivan Patzaichin, trece prin momente grele. Ea este nevoită să-și conducă părintele pe ultimul drum.
07.09.2021 | 15:32
Cum arata si cu ce se ocupa Ivona Beatrice fiica lui Ivan Patzaichin Gestul facut dupa ce tatal ei a murit
Cum arată și cu ce se ocupă Ivona Beatrice, fiica lui Ivan Patzaichin. Gestul făcut după ce tatăl ei a murit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 44 de ani este distrusă de durere după ce legendarul canotor și-a pierdut viața din cauza unei boli nemiloase. Sportivul era internat de trei luni la Spitalul Elias din Capitală.

Ivona Beatrice a făcut un gest emoționant după moartea regretatului său tată, care a decedat la vârsta de 71 de ani. Aceasta și-a schimbat fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu una neagră, de doliu.

ADVERTISEMENT

Gestul denotă durerea uriașă care este zilele acestea în sufletul fiicei lui Ivan Patzaichin, după ce organismul vedetei a cedat după o luptă grea cu cancerul pulmonar.

Cine este fiica regretatului Ivan Patzaichin. Are un singur copil

Ivan Patzaichin are un singur copil cu partenera sa de viață, Georgiana, cu care și-a unit destinul în anul 1976. Un an mai târziu avea să vină pe lume fiica sa, cu care sportivul a avut o relație specială.

ADVERTISEMENT

Olimpicul a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, care i-a schimbat complet viața atunci când aceasta s-a născut.

„Cel mai important moment din viața mea este nașterea fiicei mele, Ivona. Evident, sunt și momentele din carieră: cele cinci olimpiade, medaliile, victoriile obținute în numele țării mele”, spunea Ivan Patzaichin în trecut.

ADVERTISEMENT

Legendarul canotor a mărturisit la un moment dat că este mândru de unicul său copil. Ivona Beatrice lucrează la Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor.

Mai exact, fiica regretatului sportiv este președintele unei comisii de evaluare a unităților spitalicești, iar în urmă cu ceva vreme scotea la iveală obiceiurile părintelui său.

ADVERTISEMENT
Ivona Beatrice, fiica lui Ivan Patzaichin
Ivona Beatrice, fiica lui Ivan Patzaichin. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Ivan Patzaichin, relație specială cu unica sa fiică, Ivona Beatrice

Ea a povestit la momentul respectiv care este legătura pe care o are cu părinții, dar și care sunt tradițiile de care țin cont an de an, la aniversările lor.

„Se trezește, uneori, dis-de-dimineață, bea o cafea, după care mai apucă și mai doarme o oră, două. Câteodată se întâmplă să adoarmă seara la televizor. Eu și mama îi respectăm orele de odihnă.

În fiecare an, când ne sărbătorim zilele de naștere, ne facem cadouri la ora 12 noaptea fix! Este deja o tradiție în familia noastră”, a mărturisit Ivona Beatrice pentru libertatea.ro.

Tot fiica sportivului povestea în trecut că regretatul Ivan Patzaichin s-a tuns de-a lungul anilor la aceeași frizeriță. În plus, vedeta era cel care pregătea întotdeauna peștele, nimeni nu avea voie în bucătărie.

Mai mult decât atât, canotorul era îndrăgostit de grădinărit și a cultivat foarte multe plante în grădina sa. De asemenea, i-au plăcut foarte mult florile.

ADVERTISEMENT
Tags: