Life

Cum arată și cu ce se ocupă mama Lidiei Buble. Cât de bine seamănă cele două

Iată cum arată și cu ce se ocupă mama Lidiei Bule, Rahela Buble. Artista seamănă foarte bine cu cea care i-a dat viață.
19.10.2021 | 16:13
Cum arata si cu ce se ocupa mama Lidiei Buble Cat de bine seamana cele doua
Cum arată și cu ce se ocupă mama Lidiei Buble. Cât de bine seamănă cele două. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Rahela Buble este femeia care i-a dat viață Lidiei Buble și este mama a 11 copii, cu tot cu concurenta de la Asia Express. Cântăreața are o familie numeroasă și a declarat, cu ceva timp în urmă, că a avut o copilărie cât se poate de fericită.

La 28 de ani, Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu toate că este cunoscută și extrem de solicitată, vedeta nu a uitat niciodată de familia ei.

ADVERTISEMENT

Cum și cu ce se ocupă arată mama Lidiei Buble

Lidia Buble își iubește familia, însă își ține părinții departe de lumina reflectoarelor. Cântăreața provine dintr-o familie numeroasă, având încă zece frați, însă acest lucru nu a fost niciodată o problemă. Artista a declarat, la un moment dat, că a avut o copilărie fericită alături de frații și surorile ei.

Vedeta are trei frați mai mici, Lorena, Diana și Elisei, dar și șapte frați mai mari, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif și Estera. Aceasta din urmă este coechipiera artistei la cel de-al patrulea sezon Asia Express.

ADVERTISEMENT

Mama Lidiei Buble, Rahela Buble, este o adevărată eroină pentru artistă, dar și pentru restul copiilor săi. Are 11 copii și a reușit să mențină o căsnicie fericită cu soțul ei, Viorel Buble, pastor penticostal de profesie.

Mama cântăreței nu a lucrat, ci a stat acasă, unde a avut grijă ca cei 11 copii să primească o educație potrivită și să le fie bine. Femeia a reușit acest lucru, din moment ce Lidia Buble se mândrește cu copilăria ei.

ADVERTISEMENT

„Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie.

De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a declarat Lidia Buble pentru click.ro, în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble și mama ei
Lidia Buble și mama ei, Rahela Buble. Sursa foto: Instagram

Părinții Lidiei Buble au apărut la TV

Lidia Buble se afla la filmările pentru Asia Express atunci când a împlinit 28 de ani, în luna iunie, astfel că nu a putut lua legătura cu cei dragi. Din fericire, părinții i-au făcut o surpriză neașteptată și i-au transmis gânduri bune printr-un mesaj video împreună cu Lorena, una dintre surori.

„Pentru că Preaiubitul Dumnezeu a rânduit ca într-o zi de 9 iunie să ne mai trimită încă o prințesă, prințesa Lidia. Noi dorim ca această călătorie pe care o face pe mapamond să fie sub privirile Domnului.

Dumnezeu să o păzească pe ea și pe Estera, să se poată întoarce cu pace și cu liniște, să le poarte Dumnezeu de grijă.

Dumnezeu să te binecuvânteze cu toată sănătatea trupească și spirituală. Amin! Aleluia”, a fost mesajul lui Viorel Buble pentru fiica sa.

Artista și sora ei, Estera Buble, au fost emoționate să-și vadă părinții. Blondina a izbucnit în plâns din cauza emoțiilor, fericită că a avut parte de o astfel de surpriză.

ADVERTISEMENT
Tags: