News

Cum arată şi cu ce se ocupă nepoata Lui Ludovic Orban. Irina este fata lui Leonard, fost consilier al lui Klaus Iohannis

Ludovic Orban a întors armele și îi critică sistematic pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Florin Cîțu. Fratele politicianului, Leonard, a picat la mijloc în acest război politic.
29.10.2021 | 18:46
Irina Alexandra, nepoata lui Ludovic Orban, este medic neurolog
ADVERTISEMENT

Fost premier și apropiat al președintelui Klaus Iohannis, Ludovic Orban (58 de ani) și-a schimbat radical discursul după ce titularul de la Palatul Cotroceni l-a susținut fățiș pe Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL, la congresul partidului, desfășurat pe 25 septembrie.

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele patru luni depășește orice imaginație. Atâtea decizii inepte și acțiuni politice împotriva interesului României, nu mi-a fost dat să văd. Practic, s-a creat o criză politică artificial, din niște motive pe care nu le-a înțeles nici un cetățean român și sunt convins că mulți dintre dvs. nu înțelegeți care sunt cauzele reale ale acestei crize politice.

ADVERTISEMENT

A fost făcut praf un partid politic, principalul partid de guvernământ, a fost făcută praf coaliția și în plină criză pandemică și în pragul unei crize economice, cetățeanul român a fost lăsat fără un guvern cu deplină capacitate de exercițiu, oferindu-se un circ politic pe care marea majoritate l-a respins categoric.

Ludovic Orban, conflict deschis cu Iohannis

Nu accept să sufăr o operație de lobotomie, pentru că numai lobotomizat aș putea să stau nepăsător, pasiv, complice la acest atentat împotriva interesului național. Deputații PNL să renunțe la golf. Eu personal nu vreau să joc golf! PNL trebuie să se întoarcă cu fața la cetățean și cu spatele la chiriașul de la Cotroceni”, a tunat Ludovic Orban într-o declarație de presă susținută recent.

ADVERTISEMENT

După ce a renunțat la șefia Camerei Deputaților, Ludovic Orban a menționat că ”vinovatul principal pentru declanșarea crizei politice este Klaus Iohannis”.

Marți, 26 octombrie, imediat după ce Ludovic Orban demisionase din grupul parlamentar PNL, Administrația Prezidențială a publicat un comunicat prin care anunța pensionarea la cerere a consilierului Leonard Orban, fratele fostului premier.

ADVERTISEMENT

Leonard Orban, decorat și pensionat de Iohannis

”Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 26 octombrie 2021, decretul privind eliberarea la cerere din funcția de consilier prezidențial a domnului Leonard Orban, la data de 1 noiembrie 2021, în vederea pensionării.

De asemenea, în semn de înaltă apreciere pentru excepționala carieră profesională, pentru contribuţia avută la susținerea proiectului european al României şi pentru implicarea în modernizarea şi eficientizarea Administrației Prezidențiale, Președintele României a decis conferirea Ordinului Național „Steaua României” în grad de Cavaler domnului Leonard Orban.”, așa suna comunicatul remis de Palatul Cotroceni.

ADVERTISEMENT

Cu doi ani mai în vârstă decât Ludovic, Leonard Orban fusese secretar de stat în Ministerul Integrării Europene sau comisar european pentru multilingvism, contribind decisiv – între 2001 și 2005 – la integrarea României în Uniunea Europeană.

Nepoata lui Ludovic Orban este medic neurolog

Căsătorit cu Mihaela, de meserie medic oftalmolog, Leonard Orban are o fată, Irina Alexandra, care a devenit și ea doctor. Irina a făcut liceul ”Mihai Viteazul” din Capitală, iar în intervalul 2008-2014 a urmat Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București.

Nepoata lui Ludovic Orban este astăzi medic neurolog, după ce și-a făcut rezidențiatul la Spitalul Colentina. Căsătorită de 3 ani cu iubitul ei, Ionuț, Irina Orban este o prezentă constantă în presa de specialitate, unde opiniile ei sunt căutate și ascultate.

ADVERTISEMENT