Life

Cum arată și cu ce se ocupă sora Vivianei Sposub. Bianca face bani frumoși din meseria ei

Viviana Sposub se bucură de celebritate, dar nu același lucru se poate spune despre sora ei mai mare, Bianca, care are o meserie complet diferită de a sa.
15.11.2021 | 18:58
Cum arata si cu ce se ocupa sora Vivianei Sposub Bianca face bani frumosi din meseria ei
ADVERTISEMENT

Cu 8 ani mai mare decât concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” frumoasa brunetă originară din Botoșani seamănă izbitor de mult de iubita lui George Burcea.

Bianca Sposub, ruda fostei prezentatoare de la „Vorbește lumea”, nu dorește să apară în lumina reflectoarelor. La cei 31 de ani ai săi lucrează în domeniul IT.

ADVERTISEMENT

Sora Vivianei Sposub a terminat Facultatea de Informatică din Iași, acolo unde locuiește de foarte multă vreme. Din acest motiv cele două se văd destul de rar.

Cine este și cum arată sora Vivianei Sposub. Bianca are o meserie foarte bănoasă

Fosta concurentă de la Ferma este extrem de fericită că are o soră pe care se poate baza în orice moment al vieții, asta pentru că își spun totul.

ADVERTISEMENT

Primele informații despre sora mai mare a vedetei au fost scoase la iveală în emisiunea de la Pro TV, acolo unde Viviana Sposub a vorbit cu cea mai mare sinceritate despre Bianca.

„Sunt extrem de fericită şi recunoscătoare că am o asemenea soră şi că mă pot bucura alături de ea de nişte momente minunate.

ADVERTISEMENT

Noi nu prea ne spunem una celeilalte lucruri profunde şi chiar ne certăm destul de des, dar orice ar fi, suntem şi vom fi cele mai bune prietene. 

Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie specială, dar din păcate de vedem foarte rar. Înainte eram nedespărţite, ieşeam foarte des la petreceri, în oraş sau la evenimente. 

ADVERTISEMENT

Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am şi eu vacanţe, însă distanţa îşi spune cuvântul”, spunea anul trecut frumoasa brunetă în emisiunea Ferma, scrie okmagazine.ro.

Viviana și Bianca Sposub, ca două picături de apă. Cât de mult seamănă

Viviana Sposub a fost înzestrată de Mama Natură, la fel și sora sa mai mare, Bianca. Brunete, cu forme apetisante, înalte și cu picioare lungi ele seamănă ca două picături de apă.

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se mândrește cu un trup tras prin inel, lucru care se poate spune și despre cealaltă Sposub, în vârstă de 31 de ani.

ADVERTISEMENT