Life

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Mihai Gâdea. Agatha Kundri are o relație de 18 ani cu prezentatorul TV

16.11.2020 | 17:10
Cum arata si cu ce se ocupa sotia luiMihai Gadea Agatha Kundri are o relatie de 18 ani cu prezentatorul TV
Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Mihai Gâdea. Agatha Kundri are o relație de 18 ani cu prezentatorul TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dacă pe Mihai Gâdea îl știe o țară întreagă, puțin știu cine este partenera de viață a acestuia. Agatha Kundri este de profesie sociolog și este împreună cu prezentatorul TV de la Antena 3 de aproximativ 18 ani.

Agatha Kundri este o prezență foarte discretă în showbiz, neștiindu-se foarte multe despre aceasta, iar Mihai Gâdea a fost dintotdeauna foarte rezervat cu privire la declarațiile referitoare la viața de familie.

ADVERTISEMENT

Cei doi au împreună o fiică, pe nume Maisha Karina, care a împlinit 18 ani în luna august. Tânăra este pasionată de fotografie și muzică. Adolescenta a înregistrat, în urmă cu ceva timp, două coveruri: ”Ordinary World” şi ”Somewhere only we know”.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Mihai Gâdea. Agatha Kundri are o relație de 18 ani cu prezentatorul TV

Agatha Kundri, soția lui Mihai Gadea, a abosolvit Universitatea de Vest din Timisoara în anul 2004, fiind de profesie sociolog. Aceasta este fiica unui pastor adventist și este pasionată de sport, practică triatlonul și deține o gradiniță cu program afterschool, înființată în 2011.

ADVERTISEMENT
Mihai Gadea sotie
Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Mihai Gâdea. Agatha Kundri are o relație de 18 ani cu prezentatorul TV. Sursa foto: Facebook

Despre fiica sa, Karina Maisha, Mihai Gâdea a declarat că este o adolescentă simplă și cuminte, care se focusează intens pe școală și care nu are pretenții ieșite din comun. Aceasta a moștenit trăsăturile părinților ei și este, în același timp, o elevă model, iar tatăl său se mândrește foarte mult cu ea, dovadă fiind postările de pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mihai gadea (@mihai_gadea_)

Mihai Gâdea și-a prezentat frumoasa familie o singură dată, într-o ediţie de duminică a emisiunii pe care o moderează, „Sinteza zilei”, după ce un articol de presă a declarat că realizatorul TV îşi ascunde familia. Mihai Gâdea și-a prezentat cele trei surori, alături de familiile lor, pe părinţii săi şi chiar și câteva fotografii din copilărie.

ADVERTISEMENT

Cele trei surori ale vedetei Antena 3 se află în prezent în Statele Unite și Spania. Emi și Dana locuiesc în Spania, unde au o casă și părinții Titi și Rodica. Sora cea mare a familiei lui Mihai Gâdea, Alina, este măritată cu un român și stabilită în Statele Unite.