Life

Cum arată și cu ce se ocupă Teodora Buciu, câștigătoarea de la Vocea României 2016. În ce a investit premiul

Cât de schimbată e și ce face Teodora Buciu. Ce a făcut cu banii câștigătoarea de la Vocea României 2016 și unde s-a stabilit.
09.12.2022 | 11:50
Cum arata si cu ce se ocupa Teodora Buciu castigatoarea de la Vocea Romaniei 2016 In ce a investit premiul
Cât de schimbată e și ce face Teodora Buciu. Ce a făcut cu banii câștigătoarea de la Vocea României 2016. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cum arată și cu ce se ocupă tânăra care în urmă cu 6 ani punea mâna pe trofeul show-ului de talent în care jurați sunt Smiley, Theo Rose, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. În ce a investit premiul de 100.000 de euro.

Cât de schimbată e și ce face Teodora Buciu. Ce a făcut cu banii câștigătoarea de la Vocea României 2016

Teodora Buciu a impresionat cu vocea sa în finala de la Vocea României 2016, unde a luptat împotriva lui Alex Mușat, concurent antrenat la momentul respectiv de iubitul Ginei Pistol. La numai 17 ani a uimit publicul.

ADVERTISEMENT

Desemnată marea câștigătoare a trofeului, tânăra care în momentul de față are 23 de ani, a decis să se mute din România. S-a stabilit la Londra, unde a investit premiul în valoare de 100.000 de euro în studii și muzică.

Și-a schimbat numele de scenă în Tea Spike. A continuat cu pasiunea sa și a lansat mai multe piese care pot fi ascultate pe canalul său de Youtube. Cel mai nou single al artistei se numește Time.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este complet transformată față de perioada în care pășea pe scena de la Vocea României. Teodora Buciu și-a făcut mai multe tatuaje și a ”umblat” și la aspectul fizic. În prezent, câștigătoarea de la Pro TV este blondă.

Așa arată acum Teodora Buciu de la Vocea României 2016
Așa arată acum Teodora Buciu de la Vocea României 2016. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Teodora Buciu, despre experiența de la Vocea României 2016

Teodora Buciu a fost antrenată de Tudor Chirilă la Vocea României 2016 cu care a păstrat legătura și în ziua de azi. Cei doi s-au întâlnit la un moment dat la Londra, acolo unde locuiește cântăreața în vârstă de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

„A fost o experiență inedită, într-adevăr, și, da, mi-a deschis multe uși în ceea ce privește piața românească. Din păcate, nu am avut cum să mă ajut de ele, eu având în gând clar că vreau să mă mut la Londra.

Nu e o decizie pe care o regret, ci, dimpotrivă, sunt foarte fericită că am ales să plec și să o iau de la capăt, cu și mai multă muncă, care sigur o să merite”, a declarat tânăra pentru unsitedemuzica.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta finalistă de la Pro TV a studiat la Liceul Nicolae Tonitza din București și a plecat în Marea Britanie considerând că țara este una dintre cele mai cosmopolite din Europa din punct de vedere muzical.

ADVERTISEMENT