Sporturi

Cum arată şi cu ce se ocupă Victoria Cahill, soţia lui Darren Cahill

01.08.2018 | 13:55
Cum arată şi cu ce se ocupă Victoria Cahill, soţia lui Darren Cahill

Cum arată şi cu ce se ocupă Victoria Cahill, soţia lui Darren Cahill. Australianul este unul dintre cei mai cunoscuţi tehnicieni din tenis, însă nu se cunosc prea multe despre soţia sa, Victoria.

Cine este şi ce face soţia lui Darren Cahill, Victoria. Darren Cahill, antrenorul australian din echipa Simonei Halep, este cunoscut pe aproape toate planurile, însă puţine lucruri sunt ştiute despre cea care i-a fost alături acum mai bine de un sfert de veac. Victoria, soţia sa, este în continuare o femeie extrem de atractivă, iar tehnicianul de la Antipozi nu pierde niciun moment din timpul său liber pentru a-l petrece alături de ea şi de cei doi copii ai lor.

Căsătorit de 26 de ani cu Victoria, Cahill are doi copii, Tahlia si Benjamin. Victoriei nu îi place să fie în centrul atenţiei şi niciodată nu îl însoţeşte pe soţul său în turneele la care merge alături de eleva sa, cea mai bună tenismenă a lumii, Simona Halep.

Cum arată şi cu ce se ocupă Victoria Cahill, soţia lui Darren Cahill

Victoria Cahill are o sală de fitness pe care o administrează, iar asta se vede foarte bine în fizicul său. Darren locuieşte cu familia în Statele Unite, în Las Vegas (Nevada), însă cuplul are o reşedinţă şi la Adelaide, Australia. În Las Vegas, Darren a pregătit-o de asemenea de mai multe ori pe românca din fruntea ierarhiei mondiale, Simona Halep.

Darren Cahill a renunţat la o posibilă colaborare cu Federer pentru a petrece timp cu soţia sa. Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a fost în trecut la doar un pas de a-i fi antrenor elveţianului Roger Federer. Tony Godsick, agentul lui Roger Federer, a dezvăluit că elveţianul a fost aproape să se înţeleagă cu Darren Cahill în 2009, atunci când cei doi s-au antrenat împreună timp de nouă zile la Dubai. Australianul a refuzat în ultima clipă oferta lui Roger de a i se alătura în echipă, argumentul lui Darren fiind familia, de care nu putea sta departe câteva săptămâni bune pe an. La acea vreme, cei doi copii ai familiei Cahill aveau 4, respectiv 7 ani.

Darren, “un adevărat dar pentru Roger”

“Darren e un om minunat, are o personalitate fantastică şi ar fi fost un adevărat dar pentru Roger. Dar nu a vrut să călătorească atât de mult, are o familie tânără şi vrea să le stea aproape”, a explicat Tony Godsick. Chiar dacă cei doi copii ai lui Darren au crescut, fiind acum adolescenţi, înţelegem, deci, ce înseamnă pentru australian relaţia de prietenie pe care o are cu cea mai bună tenismenă din lume la momentul actual, Simona Halep şi, de asemenea, familia lui.

Cum arată şi cu ce se ocupă Victoria Cahill, soţia lui Darren Cahill. Cahill i-a mai pregătit pe Andre Agassi, Andy Murray, Fernando Verdasco si Lleyton Hewitt. Alături de Cahill, Lleyton Hewitt a devenit cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, iar Agassi a devenit cel mai vârstnic lider ATP. Simona Halep este antrenată de Darren Cahill de la începutul anului 2016, ajungând împreună pe locul 1 WTA şi jucând două finale de Mare Şlem, la Roland Garros în 2017 şi Australian Open 2018.