Life

Cum arată Simona Gherghe în costum de baie la 44 de ani. Așa merge la plajă prezentatoarea de la Mireasa

Cum arată Simona Gherghe în costum de baie. Prezentatoarea TV este plecată în vacanță în Grecia cu soțul și cei doi copii ai lor și le-a arătat fanilor cum merge îmbrăcată la plajă.
08.08.2022 | 20:05
Cum arata Simona Gherghe in costum de baie la 44 de ani Asa merge la plaja prezentatoarea de la Mireasa
Cum arată Simona Gherghe în costum de baie la 44 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cum arată Simona Gherghe în costum de baie. Prezentatoarea de la Mireasa are 44 de ani, dar are o siluetă de invidiat.

Simona Gherghe, în costum de baie la 44 de ani

Simona Gherghe a plecat în vacanță cu familia în Grecia, acolo unde este deja de câteva zile bune. Vedeta a postat mai multe imagini din concediul petrecut alături de cei dragi, anume soțul și copiii lor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, prezentatoarea de la emisiunea Mireasa a postat imagini atipice pentru ea, în costum de baie. Vedeta a vrut să le arate urmăritorilor ei cât de bine se distrează în vacanța în Grecia, așa că a postat o imagine în care sare efectiv de bucurie.

La 44 de ani, Simona Gherghe arată foarte bine și are un corp tonifiat, după cum se poate vedea după imaginea cu aceasta în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV a spus chiar că aceasta ar putea fi cea mai frumoasă vacanță dintotdeauna, iar copiii se poate bine, în general, și sunt dornici să stea la soare și chiar să meargă la discotecă.

„Suntem pe cale s-o declarăm cea mai frumoasă vacanță! Gata, copiii sunt călători.

Se adaptează ușor, iubesc apă și soarele, mănâncă înghețată, pizza și paște, dorm la prânz (cum nu se mai întâmplă de mult acasă), vor seara la discotecă, fac și tantrumuri, mai ales când trebuie să-i scoatem cu forța din mare sau din piscină (că a apus soarele de mult, nu de alta…).

ADVERTISEMENT

Sunt momente minunate, la vârste minunate, într-o vară minunată”, a scris prezentatoarea pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe nu plănuia să își ia copiii în vacanță

Totuși, Simona Gherghe a declarat că această vacanță trebuia să fie petrecută în cuplu, de ea și de soțul ei, dar până la urmă au decis să îi ia și pe cei doi copii ai lor.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu regretă deloc decizia și spune că copiii săi își vor forma cele mai frumoase amintiri în această vacanță, așa cum și ea își amintește de cele mai frumoase clipe ca cele de concediu cu părinții, la mare, sau la bunici.

ADVERTISEMENT

„Ar fi trebuit să fie vacanță noastră, a părinților. Și totuși ne-am decis să-i luăm cu noi. Pentru că sunt cei mai fericiți când e vorba de vreo călătorie. Sunt cele mai frumoase amintiri. Și vor ține o viață!”, a mai scris vedeta.