Life

Cum arată singura fiică a lui Ion Țiriac. Ioana Natalia a slăbit și arată senzațional – Foto

17.06.2020 | 11:31
Cum arata singura fiica a lui Ion Tiriac Ioana Natalia a slabit si arata senzational  Foto
Cum arată singura fiică a lui Ion Țiriac. Ioana Natalia a slăbit și arată senzațional. Sursa foto: capital.ro
ADVERTISEMENT

Ioana Natalia, singura fiică a celui mai bogat om din România, Ion Țiriac, s-a transformat într-o bombă sexy ajungând la o formă de invidiat datorită sportului și dietelor. Tânăra în vârstă de 22 de ani a slăbit în ultimii 2 ani, și-a consolidat musculatura și probabil a recurs la câteva operații estetice.

Fata miliardarului din relația cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad este o domnișoară superbă care reușește să atragă toate privirile datorită, atât în realitate, cât și în mediul online unde postează adesea imagini care-ți taie răsuflarea.

ADVERTISEMENT

Tânăra blondină își ține mereu fanii la curent cu evenimentele la care ia parte, dar postează și fotografii din locațiile exotice și îndepărtate pe care are ocazia să le viziteze. Ioana Țiriac este interesată de modă, de accesorii, dar și de felul în care arată.

Cum arată Ioana, singura fiică a magnatului Ion Țiriac

Ion Țiriac are 3 copii din două relații diferite. Ioana Natalia (22 de ani) și Karim au rezultat din relația miliardarului cu Sophie Ayad, în timp ce Ion Alexandru provine din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg.

ADVERTISEMENT

Cel mai bogat om din țara noastră a știut să-și țină viața privată departe de ochii lumii și a fost extrem de discret în legătură cu copiii săi, însă în ultima perioadă s-a afișat destul de des în compania singurei sale fiice, Ioana Natalia care se ocupă de acțiuni caritabile.

Fiica fostului jucător de tenis nu este doar frumoasă, ci este și foarte deșteaptă. Tânăra a locuit alături de mama sa în copilărie la Monte Carlo, anii de liceu petrecându-i în România. După ce a terminat studiile liceale tânăra a plecat în America unde studiază jurnalismul.

ADVERTISEMENT

Ioana Natalia este conștientă de frumusețea sa răpitoare, acesta fiind și motivul pentru care și-a schimbat stilul de a poza pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, fiica lui Ion Țiriac pozează adesea pentru magazinul de haine al mamei sale.

Cu ce se ocupă singura fiică a lui Ion Țiriac, Ioana Natalia

Pe lângă pasiunea pe care o are pentru modă și călătorii, Ioana Natalia se ocupă și de treburi serioase. În urmă cu aproximativ doi ani a organizat un eveniment caritabil intitulat Bucharest Charity Fashion Show care a avut loc la Stejarii Country Club.

ADVERTISEMENT

În cadrul acestui eveniment au fost licitate mai multe obiecte și rochii, banii ajungând în contul Fundației Inovații Sociale „Regina Maria”, Ioana Natalia fiind admirată pentru implicarea de care a dat dovadă.

 

„Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal.

Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc”, spunea în urmă cu ceva vreme Ion Țiriac despre fiica sa, potrivit antena3.ro.

 

ADVERTISEMENT