Life

Cum arată soacra lui Dani Oțil. Este la fel de frumoasă ca soția lui, Gabriela Prisăcariu. Foto

18.05.2021 | 17:24
Cum arata soacra lui Dani Otil Este la fel de frumoasa ca sotia lui Gabriela Prisacariu Foto
Cum arată soacra lui Dani Oțil. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani se poate lăuda cu o soacră superbă, elegantă și îndrăzneață. Aceasta este la fel de frumoasă precum fiica sa, Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu este cunoscută de mulți, dar puțini știu cine este mama sa și femeia care i-a devenit soacră lui Dani Oțil. Aceasta apare foarte rar în lumina reflectoarelor, dar cu ocazia nunții lor nu prea a avut de ales.

ADVERTISEMENT

Desigur că mama frumoasei soții a lui Dani Oțil nu a putut rata acest eveniment din viața fiicei sale, așa că a luat parte la nunta Gabrielei Prisăcariu cu prezentatorul de televiziune.

Cum arată soacra lui Dani Oțil. De la ea moștenește Gabriela Prisăcariu frumusețea

Soacra lui Dani Oțil este o femeie frumoasă, care nu își arată vârsta. Aceasta este îndrăzneață inclusiv în ceea ce privește coafura sa, pentru că iese în evidență cu părul său roșcat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a renunțat și la o podoabă capilară lungă, și a optat pentru un bob chic, mai ușor de aranjat și întreținut. Chiar dacă este mai îndrăzneață în ceea ce privește aspectul său fizic, ținutele sale sunt unele potrivite vârstei.

Mama Gabrielei Prisăcariu
Mama Gabrielei Prisăcariu. Sursa foto: Instagram

Mama Gabrielei Prisăcariu este mereu aranjată și nu se ferește nici să poarte pe buze un ruj roșu aprins. Are o frumusețe naturală, pe care o moștenește și fiica ei, dar nu renunță nici la machiaj.

ADVERTISEMENT

Mama Gabrielei Prisăcariu este fericită că va fi bunică

Dani Oțil are o soacră foarte frumoasă, de la care soția lui a moștenit toate trăsăturile. Aceasta a avut o apariție extrem de elegantă la ceremonie, care nu a trecut neobservată.

La nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, mama acesteia a purtat o rochie lungă, elegantă, dar în același timp îndrăzneață, datorită imprimeului. Silueta ei este una de invidiat.

ADVERTISEMENT
Gabriela Prisăcariu și mama ei
Gabriela Prisăcariu și mama ei, la nuntă. Foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu este singură la părinți, iar mama ei o răsfață mereu, inclusiv cu diferite feluri de mâncare. De asemenea, soția lui Dani Oțil spune că are gene bune de la mama ei.

„Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ».

Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama”, spunea aceasta cu ceva timp în urmă.

Mama Gabrielei Prisăcariu, dar și părinții lui Dani Oțil au fost foarte bucuroși când au aflat că vor deveni bunici, spunea chiar soția prezentatorului de la Neața.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi.

Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate (…) Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click.

ADVERTISEMENT