Life

Cum arată soacra lui Puya. Imaginea postată de Melinda, soția artistului

Cum arată soacra lui Puya. Melinda, soția îndrăgitului artist, a postat o imagine cu mama ei pe rețelele de socializare.
19.03.2023 | 22:04
Cum arata soacra lui Puya Imaginea postata de Melinda sotia artistului
Melinda și Puya au participat împreună la America Express. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Melinda, soția lui Puya, a postat în mediul online o imagine emoționantă cu mama sa: ”Mulțumesc pentru tot ajutorul”, a scris fosta concurentă de la America Express în dreptul fotografiei, în care se află alături de cea care a adus-o pe lume.

Cum arată soacra lui Puya. Soția lui, Melinda, a arătat-o tuturor

Este o zi specială pentru Melinda, căci mama sa își sărbătorește ziua de naștere. Drept urmare, a decis să-i facă o urare, pe care a publicat-o într-un Instastory. Melinda a ținut și să precizeze că îi mulțumește femeii pentru cât a sprijinit-o până în momentul de față.

ADVERTISEMENT
Melinda si mama ei
Melinda, mesaj de ziua mamei ei. Sursa foto: Instastory

 

”La mulți ani mamă! Să ne trăiești mulți ani sănătoasă. Mulțumesc pentru tot ajutorul!”,  a notat Melinda în dreptul imaginii. Așa cum se poate vedea, Melinda a moștenit o parte din trăsăturile mamei, care este în același timp și soacra lui Puya.

Melinda Gărdescu, celebră după participarea la America Express

Melinda Gărdescu a intrat în atenția publică după ce a luat parte la America Express împreună cu Puya. Cei doi au făcut o echipă foarte bună și au reușit să treacă de multe probe. Însă, Drumul Aurului s-a oprit pentru ei cu o ediție înainte de semifinală.

ADVERTISEMENT

Melinda Gărdescu contribuie la bugetul familiei sale printr-o afacere inspirată ”din bătrâni”. Mai exact, croșetează haine și le adaptează prezentului. Totodată, le face la comandă, în funcție de preferințele clientului. Nu este ușor, dar spune că face totul cu plăcere.

”La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-stră bunica. Ei brodau cu mătăsuri. Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva croșetat. Mereu m-a pasionat.

ADVERTISEMENT

Ele sunt piese unice. 3 zile durează să fac un costum de baie. Poți să lucrezi cu materiale naturale, lână, cașmir, bumbac. Suntem prieteni și cu natura. Am un site. Momentan fac pe comandă și sunt personalizate”, a spus Melinda Gărdescu, la Xtra Night Show.

Fosta concurentă de la America Express și Puya se cunosc din liceu și au trei copii. S-au văzut pentru prima oară în 2006, când Puya a fost invitat să cânte la Balul Bobocilor din Deva, eveniment care era prezentat de Melinda. Pe atunci, ea avea 17 ani.

ADVERTISEMENT

După ce a cântat la bal, Puya s-a ales cu o țeapă din partea organizatorilor, căci nu i-au remunerat momentul. Însă, rapperul nu mai regretă clipa, căci se bucură că și-a întâlnit sufletul pereche. Din prima zi s-au îndrăgostit unul de altul și nimic nu i-a despărțit până în prezent.

ADVERTISEMENT