Life

Cum arată sora geamănă a lui Sindy de la Survivor România. Nu seamănă deloc cu ea

28.03.2021 | 17:15
Cum arata sora geamana a lui Sindy de la Survivor Romania Nu seamana deloc cu ea
Sindy, una din concurentele de la Survivor România. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Sindy de la Survivor România este una din cele mai carismatice concurente din acest sezon al reality-show-ului difuzat de Kanal D, însă puțini știu despre tânăra din Brașov că are o soră… geamănă!

Szidonia Szasz, pe numele din buletin, a prezentat în urmă cu câteva ediții câteva fotografii cu familia ei, iar telespectatorii au fost surprinși să vadă că sora ei nu prea îi seamănă, chiar dacă cele două sunt gemene.

ADVERTISEMENT

Sindy și sora ei sunt gemene dizigote, iar concurenta de la Survivor România a venit pe lume cu 10 minute mai devreme decât sora ei, după cum a dezvăluit chiar ea.

Sindy de la Survivor România are o soră geamănă

Războinica se mândrește cu familia ei, iar cu sora ei are o legătură cu totul specială, cele două fiind cele mai bune prietene.

ADVERTISEMENT

Sindy de la Survivor este de meserie tehnician maseur, însă a cochetat vreme de trei ani și cu lumea sportului. A practicat atletismul, iar asta o ajută foarte mult în traseele pe care trebuie să le facă alături de colegii din echipa albastră, căci este una din fetele care dă cel mai bun randament în meciurile cu Faimoșii.

sindy survivor românia
Sindy de la Survivor România are o soră geamănă care nu prea îi seamănă. Foto: Kanal D

Tânăra este pasionată de atletism și kickbox

Sindy petrece în timpul ei liber ore bune la sala de sport, iar forma ei fizică este de invidiat. Tânăra a mai practicat și kickboxing-ul înainte d ea ajunge în Republica Dominicană, iar la Survivor România s-a înscris pentru a dovedi că pe lângă calitățile fizice, contează foarte mult să ai un psihic puternic pentru a ajunge cât mai departe în concurs.

ADVERTISEMENT

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri”, a declarat Sindy de la Survivor România în prezentarea ei, înainte de a ajunge în America Latină.

În competiția de la Kanal D, Sindy s-a remarcat prin umorul ei involuntar, prin felul în care vorbește, carisma ei cucerindu-i definitiv pe telespectatori.

ADVERTISEMENT