Life

Cum arată sora cântăreței Georgiana Lobonț. Artista vrea să o facă și pe ea celebră!

Sora cântăreței Georgiana Lobonț are 21 de ani și își dorește și ea o carieră în muzică. E drept, nu vrea să facă parte din lumea folclorică, fiind mai aplecată către alte genuri muzicale.
01.12.2021 | 14:25
Cum arata sora cantaretei Georgiana Lobont Artista vrea sa o faca si pe ea celebra
Sora cântăreței Georgiana Lobonț s-a lansat în muzică. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe sora cântăreței Georgiana Lobonț o cheamă Ramona, are 21 de ani și este studentă la Automatică și Calculatoare în cadrul Politehnicii din Cluj Napoca.

Ramona este mândră de sora ei, ceva mai celebră, însă își dorește și ea să facă parte din lumea muzicii. Ambele cântă de mici, doar că abordează stiluri complet diferite.

ADVERTISEMENT

Ramonei îi place mai mult muzica ușoară, spre deosebire de Georgiana, cunoscută pentru piesele sale folclorice și pentru cântecele de petrecere.

Sora cântăreței Georgiana Lobonț s-a lansat în muzică

„I-am făcut melodii, am înregistrat. Ea zicea să nu mă mai îmbrăcați în costum popular, că eu vreau să fac muzică ușoară. Să cânte Georgiana populara ei”, a povestit Georgiana Lobonț la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Ramona și-a compus propria ei melodie, în colaborare cu Roland Nagy, un producător destul de cunoscut în Cluj. Sora Georgianei a scos chiar și un videoclip la prima ei piesă.

„Videoclipul e făcut cu un actor. Sunt mai multe scene… E o poveste. Vedem la următorul clip dacă va apărea și sora mea”, a spus Ramona.

ADVERTISEMENT

Georgiana a spus că vrea să o ducă pe sora ei la evenimente, să vadă dacă se va acomoda cu programul de cântat live. Cântăreței de muzică de petrecere nu ar spune nu să impresarieze pe surioara ei, la un moment dat.

Cele două surori au acceptat apoi provocarea lui Cătălin Măruță de a răspunde la niște întrebări pentru a afla dacă se cunosc atât de bine pe cât cred.

ADVERTISEMENT

Surorile Lobonț, test sincer în direct

Ambele se consideră cicălitoare și consideră că trec foarte mult timp în fața oglinzii. Totuși, cele două au căzut de comun acord când au spus cine este mai cheltuitoare, Georgiana recunoscând că nu se uită atunci când scoate banii din buzunar.

Ramona a recunoscut, în schimb, că era pârâcioasa familiei când erau mici. „Nu puteam să mă duc nicăieri. Non-stop trebuia să vină cu mine. Și acum mă pârăște la mami. Și acum ai interesele tale. Orice fac, mami știe repede”, a povestit Georgiana Lobonț.

Cântăreața de muzică populară a spus apoi că, între ele două, ea este mai bârfitoare și chiar îi place să scotocească despre viețile celorlalți.

Sora Georgianei Lobonț a scos prima ei melodie, intitulată „Iubirea nu-i un joc”, care a strâns pe Youtube peste 60.000 de vizualizări.

ADVERTISEMENT