Life

Cum arată sora Ramonei Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cele două seamănă leit

04.08.2020 | 20:13
Cum arata sora Ramonei Olaru asistenta de la Neatza cu Razvan si Dani Cele doua seamana leit
Cum arată sora Ramonei Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cele două seamănă leit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, sexy asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, este o vedetă foarte cunoscută în showbiz-ul autohton, însă fanii știu puține detalii despre viața sa personală. Recent, frumoasa blondină a împărtășit cu internauții câteva imagini în care apare alături de sora sa mai mare.

Oamenii care o urmăresc pe frumoasă blondină pe rețelele de socializare au observat numaidecât asemănarea dintre cele două femei, unele persoane aflând abia acum că vedeta are o soră. Cele două au trăsături comune și aceeași nuanță a părului.

ADVERTISEMENT

Sora blondinei este mama a doi copii frumoși, acestea văzându-se cu ocazia botezului nepoatei Ramonei Olaru. Creștinarea și petrecerea de botez au avut loc în satul Tudor Vladimirescu din județul Călărași, localitatea natală a tinerei de 31 de ani.

Cine este sora Ramonei Olaru, asistenta lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion

Simona Mareș, sora asistentei TV, arată impecabil pentru o femeie care a adus pe lume doi copii, iubita lui Cuza fiind extrem de interesată să afle secretul care se ascunde în spatele „meseriei de mamă”. Sau cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Vrea oare vedeta de la Antena 1 să devină mamă? Rămâne de văzut ce surprize va rezerva în viitorul apropiat blondina fanilor săi, mai ales că are o relație foarte frumoasă alături de Cuza, un vlogger și artist foarte cunoscut din Târgu-Jiu.

„Nu pot să cred! Șor’ mea a ajuns la al doilea copil! În cea de-a două poză încercam să aflu secretul! … soon! 🤭”, este mesajul pe care frumoasa asistentă l-a scris în dreptul imaginilor în care apare alături de sora sa, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mesajele și aprecierile fanilor nu au întârziat să apară, o fană mai îndrăzneață divulgând secretul legat de venirea pe lume a unui copil. „Secretul este să vrei”, i-a transmis o internaută Ramonei Olaru, în timp ce alta i-a spus că nu are nevoie de un bebeluș pentru că va pierde locul de la Neatza, la fel ca Flavia Mihășanu.

Frumoasa blondină Ramona Olaru și cântărețul Cuza, dragoste cu năbădăi

Frumoasa asistentă de la Antena 1 și renumitul vlogger trăiesc o poveste de dragoste care a început la scurt timp după ce Ramona Olaru a divorțat de soțul ei, Bogdan. Relația vedetei cu artistul gorjean a fost una presărată cu multe despărțiri, însă acum par mai fericiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Cei doi amorezi sunt nedespărțiți de când au revenit la gânduri mai bune, chiar dacă uneori blondina mai are accese de gelozie, așa cum s-a petrecut recent într-un club de pe litoral. Se pare că amândoi sunt pietre tari și nu lasă de la ei, relația fiind presărată cu scântei.

ADVERTISEMENT