Life

Cum arată soția lui Alec Baldwin. Hilaria îi oferă sprijin necondiționat după tragedia de la filmările peliculei „Rust”

Soția lui Alec Baldwin este cel mai mare sprijin al actorului după tragedia în care acesta a omorât accidental o fotografă la filmările peliculei „Rust”.
27.10.2021 | 11:37
Cum arata sotia lui Alec Baldwin Hilaria ii ofera sprijin neconditionat dupa tragedia de la filmarile peliculei Rust
Alec Baldwin, refugiat în brațele soției sale după tragedia din Santa Fe. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Controversa creată de Alec Baldwin pe platourile de filmare de la „Rust”, unde a împușcat mortal, în mod accidental, o fotografă, aduce noi personaje în prim plan.

Presa americană notează ce se întâmplă în aceste momente cu renumitul actor. Potrivit televiziunii Fox News, Alec are parte de cel mai important sprijin după ce a anunțat că se retrage din viața publică.

ADVERTISEMENT

Co-producătorul filmului „Rust”, pentru care producția s-a oprit imediat după fatalul accident, are un umăr pe care să plângă. Este vorba despre soția lui, Hilaria. Cu ea, artistul are 6 copii.

Hilaria, soția lui Alec Baldwin, trup și suflet alături de actor

Fox News susține că Baldwin dorește să se refugieze în brațele soției sale după ceea ce s-a întâmplat în Santa Fe pe 21 octombrie.

ADVERTISEMENT

Hilaria, femeia cu care actorul s-a căsătorit în anul 2012, cu care a făcut 6 copii, ultimul venit pe lume chiar anul trecut, este alături de el indiferent de acuzațiile care i se aduc.

De asemenea, faptul că poate fi împreună cu copiii îi mai ușurează lui Alec din povara uriașă pe care o simte pe suflet.

ADVERTISEMENT

„Este o tragedie de neconceput. Durerea și trauma pentru el sunt insuportabile”, a declarat o sursă apropiată actorului pentru revista People. „Alec este încă în stare de șoc. Inima lui este complet ruptă. Face tot posibilul să depășească situația. Se sprijină pe Hilaria și pe copii”, a mai spus aceeași sursă pentru revista menționată.

Și soția actorului este devastată de tragedia care s-a abătut asupra întregii familii. În aceste momente ea este cea care încearcă să fie mai puternică decât el pentru a-l ajuta să poată trece peste remușcări.

ADVERTISEMENT

Hilaria, instructoare de yoga, pasionată de psihologie și spiritualitate

Hilaria și Alec Baldwin au 6 copii împreună: Carmen (8 ani) și Maria Lucia (7 luni), dar și 4 băieți, pe Rafael (6 ani), Leonardo (5 ani), Romeo (3 ani) și Eduardo (un an și o lună).

Nevasta lui Alec Baldwin nu are nicio legătură cu industria filmului. Hilaria este, însă, o cunoscută instructoare de yoga din Statele Unite ale Americii. S-a remarcat și ca podcaster și femeie de afaceri. Este și autoare de cărți. S-a axa foarte mult pe spiritualitate și dezvoltare personală în scrierile sale.

Tocmai datorită background-ului cu care vine Hilaria, presa americană scrie că actorul este pe mâini bune. Are șanse să își revină din punct de vedere emoțional, cu toate că imaginea Halynei Hutchins îl va urmări toată viața.

 

ADVERTISEMENT