Life

Cum arată soția lui Cristi Iacob de la Te cunosc de undeva. Juratul și-a dezvăluit toate secretele

08.04.2021 | 14:25
Cum arata sotia lui Cristi Iacob de la Te cunosc de undeva Juratul sia dezvaluit toate secretele
Cristi Iacob, actor și jurat la Te cunosc de undeva. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actorul Cristi Iacob din juriul Te cunosc de undeva este una din cele mai discrete vedete ale show-ului de la Antena 1 când vine vorba despre viața sa intimă, însă uneori face anumite concesii și vorbește despre el și familia sa, mai ales că are cu ce se mândri.

Artistul care sâmbătă de sâmbătă acordă note concurenților de la Te cunosc de undeva alături de Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan are o nevastă pe nume Gabriela, iar povestea lor de iubire îi poate inspira pe romanticii care sunt în căutarea relației perfecte.

ADVERTISEMENT

Cristi Iacob și nevasta lui s-au cunoscut unde altundeva  decât pe scena teatrului. Primul lor contact a avut loc la repetițiile pentru spectacolul „Îmblânzirea scorpiei”, iar apoi au avut ocazia să se revadă la „Dragostea durează trei ani”.

Cristi Iacob de la Te cunosc de undeva a vorbit despre nevasta lui, Gabriela

Actorul povestește într-un interviu acordat pentru revista Viva! despre relația cu soția sa, dezvăluind câteva secrete bine ascunse până acum.

ADVERTISEMENT

„Dragostea se face, nu se zice, Niciodată nu am fost un misogin, mai degrabă misandrinist. Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit. Să fie clar: nu e perfect, dar nu pot pretinde perfecțiunea de vreme ce eu nu o dețin. Nu există o listă infailibilă de calități care să facă o relație să fie beton. 

Cea mai frumoasă calitate a Gabrielei este că mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e și ea valabilă. Practic, suntem doi tâmpiți care se iubesc și se acceptă”, a mărturisit Cristi Iacob.

ADVERTISEMENT
cristi iacob
Imagine cu Cristi Iacob și soția de la nunta celor doi. Foto: pro2.ro
cristi iacob
Cristi și Gabriela Iacob se sfătuiesc de multe ori în profesia lor. Foto: wowbiz.ro

Este actorul gelos?

Juratul de la Antena 1 a recunoscut că se întâmplă să se mai ciondănească din când în când cu femeia vieții sale mai ales că împart aceeași profesie, dar trec lejer peste discuții.

Cât despre gelozie, având în vedere că joacă de multe ori scene cu alți actori care i-ar putea supăra, nu se pune problema. Amândoi au maturitatea de a face diferența între ce se întâmplă pe platoul de filmare sau pe scena unui teatru și ce e în  viața reală.

ADVERTISEMENT

„Geloziile vin dintr-o neîncredere în primul rând în tine însuți sau din promiscuitatea propriei tale minți”, a mai declarat Cristi negând că ar fi geloși.

 

ADVERTISEMENT