Life

Cum arată soția lui Dan Ursa de la Survivor România. Cu ce se ocupă și ce i-a transmis concurentului de la Războinici

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Ursa de la Survivor România 2023. Ce i-a transmis aceasta concurentului de la Războinici.
28.03.2023 | 15:04
Cum arata sotia lui Dan Ursa de la Survivor Romania Cu ce se ocupa si ce ia transmis concurentului de la Razboinici
Cum arată Dan Ursa de la Survivor România 2023. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dan Ursa a avut ocazia să vorbească cu soția lui după ce Războinicii au câștigat Jocul de Comunicare la Survivor România. Cu această ocazie, ceilalți concurenți și telespectatorii au putut vedea cum arată partenera sa de viață.

Cine este soția lui Dan Ursa de la Survivor România

În ediția Survivor România difuzată luni, 27 martie 2023, Războinicii au câștigat Jocul de Comunicare și s-au putut bucura de un apel video cu familia. Recompensa a fost una de care concurenții din echipa albastră s-au bucurat din plin.

ADVERTISEMENT

Dan Ursa a avut ocazia să vorbească cu soția lui și cu fiica lor, iar concurentul a fost copleșit de emoții. “Nu mai pot de dorul vostru, vă iubesc”, le-a transmis Războinicul celor două. Partenera sa de viață i-a spus acestuia câteva cuvinte de încurajare: “Ești cel mai bun! Te iubim!”

Soția concurentului de la Războinici și-a făcut apariția pe ecran purtând un tricou cu chipul soțului ei, însă ceea ce a ieșit în evidență a fost frumusețea acesteia.

ADVERTISEMENT

Corija Oana Ursa lucrează ca farmacist în Cluj Napoca, orașul în care locuiește alături de familia ei, notează libertateapentrufemei.ro. Nu are foarte multe imagini pe rețelele sociale, fiind mai degrabă o prezență discretă.

Cu toate că are puține fotografii, este vizibil faptul că partenera concurentului de la Survivor 2023 are trăsături frumoase. De altfel, chiar Războinicul a spus la TV că o “idolatrizează” pe femeia care l-a făcut tată.

ADVERTISEMENT

În prezent, soția lui Dan Ursa este brunetă, cu părul lung. Fiica lor, Sophie, are trăsături de la ambii părinți. Micuța s-a bucurat foarte tare să vorbească cu tatăl ei prin apel video.

Soția lui Dan Ursa Survivor
Ea este soția lui Dan Ursa de la Survivor 2023. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

“I-am promis fiicei mele, Sophie, că nu o să o dezamăgesc. Asta i-am promis și soției mele”, a spus Dan Ursa acum ceva timp. Concurentul a pornit cu gândul că va ajunge cât mai departe în competiție.

ADVERTISEMENT

De altfel, Dan Ursa are șanse mari să ajungă în marea finală. În acest moment, Războinicul se află pe locul trei în topul eficienței, având numeroase meciuri câștigate în aproape trei luni de competiție.

ADVERTISEMENT