Life

Cum arată soția lui Jean de la Craiova. De ce nu apare Paula în nicio emisiune alături de artist

Jean de la Craiova este în lumina reflectoarelor de ani buni, dar puțină lume știe cine este femeia care îi este aproape. Paula Dumitrache este o persoană foarte discretă.
21.11.2021 | 13:20
Cum arata sotia lui Jean de la Craiova De ce nu apare Paula in nicio emisiune alaturi de artist
Jean de la Craiova, adevărul despre soția sa. Cine este Paula și de ce nu apare la TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere nu apare la evenimente mondene și nici la emisiuni TV alături de partenera sa de viață, femeia pe care a cunoscut-o în anul 1994.

Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” și soția sa, Paula, sunt împreună de mai bine de 27 de ani, relația lor fiind una solidă, deși s-a spus că artistul ar fi înșelat-o.

ADVERTISEMENT

Presupusa infidelitate a lui Jean de la Craiova nu a afectat deloc relația, partenera sa de viață având foarte mare încredere în el. În plus, este cea care-l susține din umbră.

Jean de la Craiova, adevărul despre soția sa. Cine este Paula și de ce nu apare la TV

Paula Dumitrache, care în trecut a fost balerină, este o persoană foarte credincioasă, care nu dorește să devină persoană publică. Acesta este motivul pentru care este foarte discretă.

ADVERTISEMENT

Femeia a apărut o singură dată alături de Jean de la Craiova și asta în urmă cu ani buni, când fiica lor, Sabrina, era numai o adolescentă. Acum tânăra are 23 de ani.

„Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică.  E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase.

ADVERTISEMENT

La televiziune zice: «Du-te tu». Nu a apărut cam la nicio emisiune, doar acum câțiva ani de zile!”, spunea artistul în urmă cu ceva timp într-o emisiune de la Antena Stars.

Jean de la Craiova, soția și fiica lor
Jean de la Craiova, soția și fiica lor. Sursa foto: Youtube. Colaj: Fanatik

Jean de la Craiova, îndrăgostit lulea de soția sa, Paula Dumitrache

Jean de la Craiova vorbește foarte frumos despre femeia care l-a cucerit în urmă cu 27 de ani. Vedeta de la Antena 1 este îndrăgostit lulea de soția sa, Paula Dumitrache.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, interpretul de muzică de petrecere este de părere că înțelegerea și comunicarea sunt cuvintele cheie care au mers de minune în relația sa de dragoste.

„Tu eşti prima, ultima şi pentru tot restul vieţii!  Depinde de ce ai luat. Eu merg pe premiza că ce e luat, e bine luat.

Trebuie să faci cumva şi tu şi ea să veniţi cu ceva nou, ca în muzică. Înţelegerea, comunicarea, dragostea”, spunea manelistul acum doi ani.

ADVERTISEMENT