Sport

Cum arată soţia lui Khabib Nurmagomedov! Ce avere a strâns din UFC luptătorul rus care l-a învins pe Conor McGregor! Foto

08.10.2018 | 12:47
Cum arată soţia lui Khabib Nurmagomedov, luptătorul care l-a învins pe Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în gala UFC 229, iar toată lumea vrea să ştie cât mai multe detalii despre luptătorul rus. Sportivul de 30 de ani duce o viaţă personală departe de ochii presei din Rusia şi este căsătorit cu Anna Galochkina din 2013. La ceremonie, femeia a preferat să aibă faţa acoperită, din respect pentru religia musulmană a soţului ei.

Cuplul s-a căsătorit în iunie 2013 şi au doi copii, un băiat şi o fată. Khabib Nurmagomedov este o persoană discretă, astfel că numele fetiţiei nu a apărut în presa din Rusia. Singurele detalii care se cunosc sunt că pe băiat îl cheamă Mohammed, este născut în iunie 2015, în timp ce feţita cuplului s-a născut pe 30 decembrie 2017, când sportivul s-a luptat cu Edson Barboza. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Misterul din jurul soţiei lui Khabib Nurmagomedov şi ce averea are luptătorul rus

Misterul din jurul soţiei lui Khabib Nurmagomedov este păstrat cu sfinţenie, iar rusul chiar l-a atacat pe Conor McGregor când irlandezul s-a retras temporar pentru că urma să devină tată. “Soţia mea a fost însărcinată. Nu m-am plâns un an şi jumătate pe tema asta. Am luptat ca un bărbat pentru că am vrut să stau ocupat”, a susţinut Khabib Nurmagomedov.

Pentru victoria din meciul cu Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov a avut o bursă de două milioane de dolari, însă, pentru moment, sportivul rus nu va putea încasa banii, prima fiind ţinută de Comisia Atletică a Statului Nevada. După scandalul de la finalul luptei, comisia va ancheta situaţia şi va da un verdict în următoarele săptămâni. Conform Celebrity Net Worth, Nurmagomedov are o avere estimată la aproape un milion de dolari.

Khabib Nurmagomedov, fan al lui Real Madrid şi Anji Mahacikala

Născut pe 20 septembrie 1988, la Sildi (Daghestan, Rusia), Khabib Nurmagomedov a început încă din copilărie antrenamentele pentru sporturile de contact. După victoria din meciul cu Conor McGregor, pe internet a apărut un clip video în care rusul, pe când avea opt ani, se lupta cu un pui de urs. Luptătorul de 30 de ani locuieşte în prezent în Mahacikala, fiind fanul echipei Anji din localitate. În plus, Khabib Nurmagomedov este un mare fan al lui Real Madrid, întâlnindu-se în trecut cu Cristiano Ronaldo.

Cum arată soţia lui Khabib Nurmagomedov, luptătorul care l-a învins pe Conor McGregor
Cum arată soţia lui Khabib Nurmagomedov, luptătorul care l-a învins pe Conor McGregor