Life

Cum arată soția lui Mugur Mihăescu. Cât de frumoasă e Rodica în costum de baie

Cum arată soția lui Mugur Mihăescu. Rodica a fost surprinsă în costum de baie la plajă, alături de soțul ei.
18.08.2021 | 08:40
Cum arata sotia lui Mugur Mihaescu Cat de frumoasa e Rodica in costum de baie
ADVERTISEMENT

Pe Mugur Mihăescu îl știe toată lumea, dar puțini au văzut cum arată soția lui. Cei doi sunt plecați în vacanță, la mare. Partenera de viață a lui „Garcea” arată foarte bine în costum de baie, așa cum a fost surprinsă pe plajă.

Actorul de comedie se află la Mamaia, alături de soția lui, fiica lor și câțiva prieteni. Mugur Mihăescu și soția lui se iubesc de mai bine de 24 de ani și s-au cunoscut în perioada liceului.

ADVERTISEMENT

Cum arată soția lui Mugur Mihăescu

Iată cum arată soția lui Mugur Mihăescu, surprinsă la plajă alături de îndrăgitul actor de comedie. „Garcea” a plecat împreună cu partenera de viață și fiica lor, Ivona, dar și alți prieteni la mare, în stațiunea Mamaia.

Mugur Mihăescu și Rodica, soția lui, se relaxează pe plajă cu vin, după cum au fost surprinși de fotoreporterii WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Partenera actorului arată senzațional într-un costum de baie negru, la care a asortat o pălărie pentru a se proteja de soare.

Recent, Mugur Mihăescu a postat o fotografie de la plajă, alături de soția lui, iar cei doi sunt foarte fericiți, după cum se poate vedea în imagine.

ADVERTISEMENT
Mugur Mihăescu și soția lui, Rodica
Mugur Mihăescu și soția lui, Rodica. Sursa foto: Facebook

Cine este Rodica, soția lui Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu și Rodica  se cunosc din perioada liceului și chiar au fost colegi de facultate. Cei doi au devenit un cuplu după ce au finalizat studiile.

Relația cu Rodica a fost o surpriză pentru actor, care nu și-ar fi imaginat că povestea lor avea să se desfășoare în acest fel.

ADVERTISEMENT

„Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită”, spunea actorul în cadrul unui interviu mai vechi.

Rodica Mihăescu este profesoară de Informatică, iar fiica celor doi soți are o altă meserie. Ivona, în vârstă de 23 de ani, lucrează într-o agenție de turism de la Londra.

„După atâția ani, nu îți mai poți închipui viața altfel. Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale. Nu o mai percepi altfel.

Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă multe compromisuri. Este vorba de înțelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieții te face să înțelegi dacă lozul tău a fost câștigător sau nu”, a declarat, la un moment dat, Mugur Mihăescu.

ADVERTISEMENT