Life

Cum arată soția lui Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite. E o persoană foarte discretă

Cum arată partenera de viață a lui chef Sorin Bontea. Juratul de la Chefi la cuțite este căsătorit cu o brunetă, care i-a dăruit doi copii.
11.10.2022 | 07:41
Cum arata sotia lui Sorin Bontea de la Chefi la Cutite E o persoana foarte discreta
Cum arată partenera lui Sorin Bontea. Imagini cu mama copiilor săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată soția vedetei de la Antena 1. E o persoană foarte discretă și nu dorește să apară în lumina reflectoarelor. Femeia este mama copiilor săi, Iulian și Miruna, pentru care bucătarul are numai cuvinte de laudă.

Cum arată partenera lui Sorin Bontea. Imagini cu mama copiilor săi

Sorin Bontea este persoană publică de ani buni, însă despre soția sa se cunosc foarte puține informații. Juratul de la Chefi la cuțite nu postează imagini cu partenera de viață, însă recent cei doi au fost observați la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, bucătarul s-a bucurat de o sesiune de shopping într-un mall din București, unde a fost însoțit de mama copiilor săi. Cheful este însurat cu o brunetă cu părul lung, care nu epatează cu nimic.

Îmbrăcată cu o rochie neagră, lungă, fără mâneci, soția lui Sorin Bontea nu a ieșit în evidență prea mult. Ce s-a văzut, însă, a fost dragostea și afecțiunea pe care cei doi și-o poartă și-n ziua de azi, după mai bine de 30 de ani de relație.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, declarații despre soție. Cum s-au cunoscut

Sorin Bontea și partenera sa de viață au o căsnicie de lungă durată și o relație care a început în urmă cu 33 de ani, la o petrecere. Au împreună doi copii: Iulian și Miruna de care vedeta de la Antena 1 este tare mândru.

„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas! Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o.

ADVERTISEMENT

Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte.

Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras.

ADVERTISEMENT

Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine mergeam la cofetărie!”, a mărturisit juratul de la Chefi la cuțite la un moment dat pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT