Fotbal international

Cum arată soţiile şi iubitele jucătorilor naţionalei Suediei! Nordicii, în ofensivă totală cu o expertă în marketing și cu foste fotbaliste. Foto

13.11.2019 | 18:36
Cum arata sotiile si iubitele jucatorilor nationalei Suediei Nordicii in ofensiva totala cu o experta in marketing si cu foste fotbaliste Foto
ADVERTISEMENT

Prima reprezentativă a României se pregătește de meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020 contra naționalei Suediei. Tricolorii vor avea în față o grupare nordică mult mai valoroasă pe hârtie, care stă extrem de bine și la capitolul iubite și soții de fotbaliști. De la foste fotbaliste și experte în social media, până la fotomodele, nordicii au alături iubite extrem de frumoase.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,60 este cota pentru “gazdele marchează în ambele reprize” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Cum arată soțiile și iubitele fotbaliștilor naționalei Suediei. Lindelof, căsătorit cu o expertă în marketing

Absent la partida din tur de pe “Friends Arena”, starul lui Manchester United, Viktor Lindelof, cel mai scump jucător al Suediei, va fi pe teren la meciul cu România de la București. Apărătorul central se poate mândri cu una dintre cele mai frumoase soții din rândul jucătorilor din Premier League.

Cum arată soțiile și iubitele fotbaliștilor naționalei Suediei. Lindelof, căsătorit cu o expertă în marketing
Cum arată soțiile și iubitele fotbaliștilor naționalei Suediei. Lindelof, căsătorit cu o expertă în marketing. Sursa foto: Instagram

Partenera de viață a jucătorului de 25 de ani este Maja Nilsson, o tânără care activează în marketing şi care scrie pentru diferite bloguri din Suedia. Cu aproape 200.000 de fani pe Instagram, Maja este o soție atipică. Pe lângă pozele extrem demne de un fotomodel, iubita lui Lindelof se remarcă și prin unele istorisiri cu mult umor.

ADVERTISEMENT

John Guidetti, de la celebra actriță de la Hollywood Mischa Barton, la iubita din copilărie

Cea mai spectaculoasă relație din lotul suedezilor a fost cea dintre John Guidetti și celebra actriță Mischa Barton. Cunoscută pentru rolurile sale din celebrele producții SWAT și The O.C., aceasta a fost iubita lui Guidetti pentru o scurtă perioadă în 2012.

După despărțirea de vedeta de la Hollywood, atacantul lui Alaves a revenit la prima sa dragoste, Sanna Dahlstrom, cu care s-a căsătorit în vara lui 2019. ”Te-am întâlnit la 12 ani. M-am îndrăgostit de tine la 14 și de la 17 ani nu m-am lăsat de tine”, a scris Guidetti pe Instagram în ziua casătoriei.

ADVERTISEMENT
Cum arată soţiile şi iubitele fotbaliştilor naţionalei Suediei. Au făcut furori la Campionatul Mondial din Rusia
Cum arată soţiile şi iubitele fotbaliştilor naţionalei Suediei. Au făcut furori la Campionatul Mondial din Rusia

Vedeta lui Red Bull Leipzig, Emil Forsberg, căsătorit cu o fostă fotbalistă

Emil Forsberg, om de bază în Bundesliga la ocupanta locului 2, Leipzig, este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din naționala Suediei. Anunţat titular pentru meciul cu România. Decarul nordicilor este căsătorit din 2016 cu Shanga Hussain. Cei doi formează un cuplu din perioada în care fotbalistul juca la GIF Sundsvall. “Jumătatea” lui Emil Forsberg a jucat pentru echipa feminină FFV Leipzig, însă o accidentare gravă a obligat-o să se retragă.

Marcus Berg, atacantul lui Krasnodar, este căsătorit din 2014 cu Josefine Ringblom, cei doi având împreună doi copii. În vârstă de 29 de ani, soţia este un cunoscut blogger de modă în Suedia şi deține o agenție de fotomodele în Grecia. Familia Berg are o avere estimată la aproape cinci milioane de euro. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

Sebastian Larsson, căsătorit cu iubita din copilărie

Sebastian Larsson este vice-căpitanul echipei naţionale a Suediei şi este căsătorit, la rândul lui, cu o fostă fotbalistă, care a evoluat la BK Sport. Tina Lonnberg este soţia mijlocaşului de 33 de ani, iar cei doi sunt împreună încă de când fotbalistul avea 18 ani.

ADVERTISEMENT