Life

Cum arată soțul Oliviei Păunescu. Prezentatoarea de la Antena 1 este căsătorită de trei ani, dar nu a postat imagini cu partenerul său

Cum arată soțul Oliviei Păunescu. Prezentatoarea de la Antena 1 este căsătorită de trei ani cu alesul inimii sale, iar până acum nu a publicat imagini alături de acesta.
24.08.2022 | 19:24
Cum arata sotul Oliviei Paunescu Prezentatoarea de la Antena 1 este casatorita de trei ani dar nu a postat imagini cu partenerul sau
Cum arată soțul Oliviei Păunescu, prezentatoarea de la Antena 1. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cum arată soțul Oliviei Păunescu. Prezentatoarea de la Antena 1 este căsătorită de trei ani cu soțul ei, dar până acum nu a făcut publice imagini cu acesta.

Cum arată soțul Oliviei Păunescu. Unde au plecat în vacanță cei doi

Olivia Păunescu este căsătorită de trei ani cu iubitul său. Despre acesta nu știm prea multe, dar se știe că îl cheamă Ștefan și este mai în vârstă decât soția sa. Acesta ar fi un om de afaceri de succes și bărbatul iubit de Olivia Păunescu.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 și soțul ei au plecat în vacanță în Grecia, mai precis în Santorini. Aceasta a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare din escapadă romantică alături de soțul ei.

„Aș putea să scriu atât de multe lucruri minunate… pentru că așa mă simt lângă bărbatul meu.

ADVERTISEMENT

Dar la finalul unei zile superbe, în care timpul parcă s-a oprit în loc pentru noi, vreau doar să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot și pentru toate! Și să-L rog să ne țină fericirea și iubirea până la final!”, a transmis vedeta.

Olivia Păunescu și soțul ei
Cum arată soțul Oliviei Păunescu. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Olivia Păunescu s-a căsătorit în 2019. Ce spunea despre marele eveniment

Olivia Păunescu s-a căsătorit cu iubitul ei în anul 2019, dar până acum l-a ținut secret pe cel care îi face inima să tresalte.

ADVERTISEMENT

În ziua nunții ei, știrista mărturisea că a avut parte de cea mai frumoasă experiență, iar totul a fost ca un adevărat vis, pe care l-a trăit alături pe persoana pe care o iubește cel mai mult.

“Pur şi simplu nu pot să pun în cuvinte ceea ce am trăit în cea mai frumoasă zi din viaţa mea!

ADVERTISEMENT

Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trăit în braţele bărbatului meu. A fost un moment unic!”, a povestit prezentatoarea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: