Life

Cum arată soțul și fiica celebrei Jamila, tânăra care a cucerit internetul cu rețetele sale

Jamila a postat pe contul său de socializare o poză cu soțul și fiica ei, pentru ca fanii să vadă cât de bine seamănă cei doi.
21.07.2021 | 17:23
Cum arata sotul si fiica celebrei Jamila tanara care a cucerit internetul cu retetele sale
Cum arată soțul și fiica celebrei Jamila, tânăra care a cucerit internetul cu rețetele sale. Sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Pe Jamila a știe toată lumea. Tânăra a devenit celebră după ce i-a cucerit pe români cu rețetele sale. Tânăra le-a făcut o surpriză fanilor și a postat pe contul său o poză cu soțul și fiica ei, pentru ca aceștia să vadă cât de bine seamănă cei doi.

Geanina Avram Staicu a devenit celebră după ce a început să posteze rețete pe care oricine le poate face pe canalul său de YouTube. În acest moment, tânăra are aproape 1.5 milioane de abonați.

ADVERTISEMENT

Cum arată soțul și fiica celebrei Jamila, tânăra care a cucerit internetul cu rețetele sale

Jamila a vrut să le arate fanilor cât de bine seamănă fetița sa cu tatăl ei. Așa că a postat o fotografie care a primit rapid sute de aprecieri.

“Iubiții mei, cel mai cuminte copil și cel mai bun soț din lume! Toata lumea spune că seamănă ca două picături de apă. Așa e?”, este textul care a însoțit fotografia.

ADVERTISEMENT
Soțul și fiica Jamilei
Poză de familie

Imediat fanii au reacționat și au lăsat sute de mesaje.

“Să vă trăiască și sa va bucurați de ei, doamna Geanina! /  Cu o fetiță așa frumoasa sunteți niște părinți fericiți, sa fiți sănătoși / Să vă trăiască, ochii mamei și gura tatei ,un copil frumos mult noroc în viață!!! / Ochii sunt și mamei!! În rest fiind fetița seamănă cu tatăl”, au fost câteva dintre comentarii.

Cine este celebra Jamila

Tânăra și-a început proiectul său culinar în anul 2012. Ideea i-a venit după ce a fost în vizită la familia soțului său în Maroc. Tot atunci a ales și numele pentru canalul său. Una dintre rudele soțului nu putea pronunța Geanina, așa că o striga Jamila.

ADVERTISEMENT

De aici i-a venit ideea de a-și numi canalul pe care l-a făcut Jamila Cuisine.

Geanina Avram Staicu a avut succes rapid datorită rețetelor pe care le-a prezentat. Toate erau delicioase, dar mai ales ușor de realizat. În timp a devenit celebră și canalul său de YouTube are acum aproape 1,5 milioane de abonați.

Aceasta a povestit că cel care a sprijinit-o a fost soțul său. A încurajat-o mereu să-și urmeze visul.

ADVERTISEMENT

“Aveam o cameră și mă filma soțul meu. Am început să filmăm cu un aparat de tip bridge care nu ne ajuta foarte mult, în plus filmam în bucătăria mamei mele și nu arăta prea drăguț. Oamenii m-au susținut însă”, spunea Jamila.

ADVERTISEMENT