Fotbal intern

Cum arată stadionul lui FC Botoșani înainte de meciul cu FCSB: „Nu sunt Ștefan cel Mare, să otrăvesc fântânile”. Galerie foto

Autori: Cristi Coste, Eduard Nicolae Popa | 15.12.2018 | 11:26
Cum arată stadionul din Botoșani, înaintea partidei cu FCSB.

FC Botoșani va primi vizita celor de la FCSB în mijlocul iernii. Vremea în nordul Moldovei este una friguroasă, iar ninsoarea curge neîncetat de mai multe seri. FANATIK a stat de vorbă cu patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime, care ne-a spus că a avut grijă de gazon și că jocul se va desfășura în condiții optime.

„M-a sunat să mă întrebe dacă e ok terenul, să fie dezghețat și i-am spus `Domnule Becali, nu aveți nicio treabă! Chiar mă ocup să fie bun terenul că nu sunt Ștefan cel Mare, să otrăvesc fântânile, să dau foc la grâne. Sigur, contează enorm de mult rezultatul la meciul cu FCSB. Dar nu aș face niciodată așa ceva. Pentru mine contează spectacolul, să se joace fotbal. Vine FCSB și îmi dă 14 goluri, bravo lor!”, a spus pentru FANATIK patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime.

Cum arată stadionul lui FC Botoșani înaintea meciului cu FCSB

FANATIK a fost la Stadionul Municipal din Botoșani să se convingă de faptul că toate lucrurile sunt în regulă, cu 24 de ore înainte de duelul dintre cele două formații. Într-adevăr, gazonul este protejat cu o folie care ține departe zăpada, în timp ce instalația de încălzire de pe teren păstrează iarba la o temperatură potrivită, astfel încât suprafața de joc să nu fie deteriorată. VEZI GALERIE FOTO

Vremea a pus mai multe probleme în Liga 1 Betano în ultimele săptămâni. La meciul dintre Hermannstadt și Dinamo suprafața de joc a fost inundată, în timp ce partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB s-a jucat pe un gazon foarte dificil din cauza faptului că a înghețat. Cei de la Dinamo au apelat sâmbătă la fani pentru a deszăpezi terenul din Ștefan cel Mare, înainte de partida dintre Dinamo și Craiova.

FC Botoșani – FCSB se joacă duminică, 16 decembrie, de la ora 20:00.

  • -2 grade Celsius și ninsoare este prognoza meteo, la ora meciului dintre FC Botoșani și FCSB
  • 8.000 de locuri este capacitatea Stadionului Municipal din Botoșani
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!