Sport

Cum arată stadionul pe care se joacă Vllaznia – Universitatea Craiova, în Conference League. Oltenii, întâmpinați cu imagini de la Albania – România 1-0. Foto exclusiv

Universitatea Craiova va debuta în preliminariile Conference League pe stadionul „Loro Borici”, cu KF Vllaznia. FANATIK vă prezintă imagini în exclusivitate de pe arena din Albania.
21.07.2022 | 13:23
Cum arata stadionul pe care se joaca Vllaznia  Universitatea Craiova in Conference League Oltenii intampinati cu imagini de la Albania  Romania 10 Foto exclusiv
Cum arată stadionul pe care oltenii vor disputa prima partidă din Conference League. Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

Oltenii își vor începe aventura europeană cu KF Vllaznia, partida este programată joi, de la ora 22:00, pe stadionul „Loro Borici”. Universitatea Craiova își dorește să obțină calificarea în turul trei preliminar al Conference League, după eliminăriile rușinoase din ultimii ani.

Universitatea Craiova își începe aventura europeană cu KF Vllaznia. Cum arată stadionul pe care oltenii vor disputa prima partidă din Conference League

Stadionul „Loro Borici” va găzdui partida KF Vllaznia – Universitatea Craiova din turul secund al preliminariilor Conference League. FANATIK este prezent pe arena cu o capacitate de aproximativ 16.000 de locuri din Shkoder, Albania.

ADVERTISEMENT
intrarea pe stadionul loro borici
Cum arată stadionul pe care oltenii vor disputa prima partidă din Conference League. Foto exclusiv

Peste 10.000 de bilete au fost vândute până în acest moment pentru partida KF Vllaznia – Universitatea Craiova. Pe stadionul „Loro Borici” sunt așteptați 500 de suporteri ai „alb-albaștrilor”. Fanii „Științei” îi vor încuraja pe olteni dintr-o tribună rar întâlnită în fotbalul european.

Locuințele albanezilor sunt amplasate aproape de stadionului celor de la KF Vllaznia, „Loro Borici”. FANATIK vă prezintă imagini cu o casă lăsată în paragină, care se află lângă tribunele arenei din Albania.

ADVERTISEMENT
Cum arată stadionul pe care oltenii vor disputa prima partidă din Conference League. Foto exclusiv

Nici scaunele de la oficială, îmbrăcate în piele, de pe stadionul pe care Universitatea Craiova o va înfrunta pe KF Vllaznia, nu arată mai bine. Multe dintre acestea sunt rupte, iar albanezii nu au reușit să le schimbe până în acest moment.

Cum arată stadionul pe care oltenii vor disputa prima partidă din Conference League. Foto exclusiv

Albanezii se mândresc cu victoria împotriva României de la Campionatul European din 2016

Succesul împotriva tricololilor la turneu final din Franța rămâne o partidă istorică pentru albanezi. Albania s-a impus cu scorul de 1-0 în fața României la Campionatul European din 2016 și a terminat pe poziția a treia într-o grupă din care au mai făcut parte Elveția și Franța.

ADVERTISEMENT

În stadionul „Loro Borici” se află mai multe poze de la partida disputată împotriva României, în 2016. Selecționata condusă de Anghel Iordănescu la acea vreme a pierdut calificare în șaisprezecimile de finale ale Campionatului European din cauza înfrângerii cu Albania.

Sorin Cârțu: „Ne gândim deja la următorul adversar, Zorya Luhansk”

Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK ca își dorește ca Universitatea Craiova să obțină un rezultat pozitiv pe stadionul „Loro Borici”, cu Vllaznia. Președintele oltenilor a mai spus că se gândește la adversara din turul trei preliminar al Conference League, Zorya Luhansk.

ADVERTISEMENT

„Mă aștept să facem un rezultat care să ne permită accederea în următorul tur preliminar. Ne gândim la următorul adversar, Zorya Luhansk. Este foarte important ca în primul meci să faci un rezultat care să îți dea speranțe, pentru calificare”, a spus oficialul oltenilor.

„Asta nu înseamnă că dacă te impui în primul meci ești ca și calificat, oricum se joacă în dublă manșă. Meciurile internaționale sunt diferite ca specific față de cele din campionat. În meciurile internaționale se pune mult orgoliu și ambiție, pentru că îți reprezinți țara”, a mai spus legenda „Științei


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,85 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT