Life

Cum arată tânăra care seamănă leit cu Prințesa Diana și este oprită pe stradă de trecători: “Ești fiica ei?”

Dorința de a-și schimba radical look-ul a făcut-o pe Sophie Eales să devină copia fideală a Prințesei Diana. Tânăra de 24 de ani este confundată acum cu prima soție a lui Charles.
11.01.2022 | 19:14
Cum arata tanara care seamana leit cu Printesa Diana si este oprita pe strada de trecatori Esti fiica ei
Sophie Eales este copia fidelă a Prințesei Diana. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Prințesa Diana a devenit una dintre cele mai cunoscute și iubite figuri din Marea Britanie. Stilul vestimentar, zâmbetul larg și tunsoarea bob au făcut-o să fie, pe lângă statul pe care l-a deținut, celebră în întreaga lume.

Sophie Eales s-a transformat în Prințesa Diana

Acum însă, la 25 de ani de la moartea acesteia, când Lady Di ar fi ajuns la vârsta de 60 de ani, oamenii opresc pe stradă o tânără despre care, spun ei, seamănă leit cu Prințesa de Wales.

ADVERTISEMENT

Sophie Eales este cea care peste noapte s-a transformat, datorită tunsorii pentru care a optat, așa cum spun admiratorii ei, în ”fiica” Prințesei Diana.

După ce și-a schimbat look-ul în primăvara anului trecut, atunci când a optat pentru o tunsoare tip bob scurt, englezoaica, la fiecare ieșire publică sau postare în mediul online, lasă pe toată lumea fără cuvinte.  Asemănarea dintre ea și Prințesa Diana este izbitoare.

ADVERTISEMENT

”Am vrut să-mi schimb întreg stilul. Întotdeauna am avut părul lung și m-am gândit: ‘de ce nu?’ (n.r. de ce să nu se tundă). Am tuns mult din păr pentru că voiam o coafură în trepte, lucru care a dus la asta.

Sophie Eales, zâmbitoare, în ținută colorată
Sophie Eales și-a schimbat look-ul, iar acum este copia fidelă a Prințesei Diana. Sursă foto: Instagram

Tânăra care seamănă leit cu Prințesa Daiana, oprită pe stradă de trecători

Apoi am început să ies și să am parte de o atenție foarte mare din partea oamenilor care mă văd. Ei spun: ‘Arăți ca Prințesa Diana, ești fiica ei?’. Mereu le spun: ‘Nu (n.r. nu este fiica Prințesei Diana), știu cine este mama mea’. Parcă m-am trezit și mi s-a schimbat complet viața, nu mai pot face nimic fără a fi în centrul atenției”, a declarat Sophie Eales, notează mirror.co.uk.

ADVERTISEMENT

Datorită asemănării, tânăra spune că are parte numai de reacții frumoase din partea celor care o văd, chiar dacă nu acesta era scopul, ea dorind doar să aibă o nouă imagine.

Unii oameni chiar o roagă să le ofere câte o îmbrățișare sau să facă o fotografie împreună, așa cum i s-a întâmplat anul trecut, când un copil a dorit să-și facă o amintire cu ea.

ADVERTISEMENT

”Am rămas fără cuvinte”

”Prima dată, eram la magazin, stăteam la coadă pentru a plăti și niște oameni care erau în spatele meu au fost șocați de asemănarea mea cu Prințesa Diana. Au spus: ‘Ți-a spus cineva vreodată (n.r. că seamănă cu Prințesa Diana)?’. Atunci am rămas fără cuvinte”, a mai spus tânăra de 24 de ani.

Privind în oglindă, sosia Prințesei Daiana spune că nu observă asemănarea pentru care este în atenția tuturor, însă recunoaște că reacția celor din jur a ajutat-o pentru a se simți mai bine în pielea ei.

ADVERTISEMENT