Life

Cum arată Tania Budi după prima intervenție estetică. Vedeta și-a tăiat pleoapele

14.04.2021 | 13:08
Cum arata Tania Budi dupa prima interventie estetica Vedeta sia taiat pleoapele
Cum arată Tania Budi după prima intervenție estetică. Vedeta și-a tăiat pleoapele. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Tania Budi a apelat, recent, la ajutorul medicului estetician pentru a-și face o intervenție minoră la nivelul pleoapelor, unde avea nevoie să facă câteva modificări. Este prima intervenție la care apelează vedeta de 53 de ani. 

La vârsta ei, Tania Budi arată cu cel puțin 15 ani mai tânără, după cum a recunoscut chiar ea. Ceea ce este uimitor e faptul că vedeta nu a făcut niciodată operații estetice, fiind apreciată pentru frumusețea ei naturală.

ADVERTISEMENT

Blondina a dezvăluit care este motivul pentru care a ales să-și facă blefaroplastie, și anume faptul că își dorea să arate odihnită dimineața și nu obosită, aspect pe care i-l dădeau pleoapele lăsate.

Tania Budi, prima intervenție estetică la 53 de ani. De ce a apelat la bisturiu

În plus, Tania Budi consideră că intervenția ei nu este chiar o operație estetică și că nu și-ar schimba niciodată aspectul fizic astfel încât să pară că este altcineva, așa cum au făcut multe vedete din România.

ADVERTISEMENT

„E perfect. Mă trezesc dmineața și văd o față odihnită, îmi place, sunt fresh. Nu mai am aspectul ăla obosit deloc. Pleoapele erau mereu căzute, în special dimineața, chiar dacă dormeam bine, chiar dacă aveam grijă de mine, alimentație, sport, odihnă multă. Ochii erau ușor umflați, pleoapele căzute, asta nu era tocmai ce îmi dădea o stare bună dimineața.

Consider că până la 60 de ani n-ar trebui să apelăm la operații estetice. Consider că ce mi-am făcut acum, blefaroplastie, nu este o operație estetică. Este o intervenție chirurgicală mică. Se apelează la bisturiu, dar nu aș numi-o operație estetică.

ADVERTISEMENT

În niciun caz nu mi-aș face ceva care să mă schimbe. Văd foarte multe persoane care, în urma unor intervenții chirurgicale majore, nu mai sunt ele, a declarat Tania Budi pentru „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Blondina a recunoscut că oamenii nu îi dai vârsta pe care o are în realitate: „35, adică tocmai invers de 53. În sufletul meu e ca la 16 ani”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tania Budi, prima intervenție estetică la 53 de ani
Tania Budi, prima intervenție estetică la 53 de ani. Sursa foto: capturi Pro TV

Tania Budi: „ Nu vreau să-mi pierd timpul cu orice sau cu oricine”

Întrebată care este cel mai mare defect al ei, Tania Budi a recunoscut că este o persoană credulă și că are tendința de a trece cu vederea anumite defecte pe care le au cei din jur.

„Sunt foarte credulă. Îmi place să văd, în primă fază, toate lururile bune la un om și omit să vpd niște defecte care, ulterior, mi-au dat de furcă foarte mult. Ăsta ar fi un defect de-al meu. Ar trebui să mă uit cu mai multă atenție până în profunzimea omului pe care îl cunosc”, a explicat vedeta în cadrul aceleiași emisiuni.

Aceasta a recunoscut că este o persoană pretențioasă și că nu își pierde timpul cu orice sau cu oricine, considerând că oamenii trebuie să rezoneze atunci când este vorba despre o relație, să fie pe aceeași lungime de undă. Tania Budi consideră că nu și-a găsit sufletul pereche până acum din cauza defectului menționat mai sus, că nu se uită la oameni cu atenție.

„Eu mi-aș zice mie că nu, cei din jur îmi zic că da (n.r. dacă este o persoană pretențioasă). Da, cred că sunt. Nu vreau să-mi pierd timpul cu orice sau cu oricine. Și când zic oricine nu zic că sunt eu arogantă. Întotdeauna în viață trebuie să avem o vibrație comună cu cei din jurul nostru, trebuie să avem de învățat și noi de la ei, și ei de la noi, trebuie să fie un ping pong, nu doar un tenis la perete.

(…) Pentru că nu mă uitam cu atenție la oameni. Nu cred că foarte multă lume își găsește sufletul pereche. De multe ori avem impresia că-l găsim”, a încheiat Tania Budi.

ADVERTISEMENT
Tags: