Life

Cum arată tatăl faimoasei Loredana Groza. Bărbatul are 85 de ani și scrie poezii

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Are 52 de ani, iar în ciuda vârstei sale, continuă să fie extrem de activă și plină de viață.
18.10.2022 | 22:18
Cum arata tatal faimoasei Loredana Groza Barbatul are 85 de ani si scrie poezii
Tatăl celebrei Loredana Groza a împlinit recent 85 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza are cu ce să se mândrească din toate punctele de vedere. Artista noastră se bucură de o carieră impresionantă și de asemenea, are o familie cât se poate de perfectă.

Vasile Groza are 85 de ani și scrie poezii în continuare

Ce nu știu mulți este însă că Loredana Groza are o relație specială cu tatăl său. Vasile Groza are 85 de ani, iar cei doi se înțeleg de minune, după cum o spune chiar artista.

ADVERTISEMENT

Recent, aceasta a postat pe contul personal de socializare mai multe imagini cu ea și tatăl său. Cei doi seamănă destul de bine însă nu doar fizic. În timp ce Loredana este o tristă de mare succes, tatăl ei este pasionat tot de artă, mai exact de poezii.

În ciuda vârstei sale înaintate, bărbatul scrie poezii, iar asta a fost întotdeauna un model pentru Loredana Groza. Chiar artista mărturisea la un moment dat, că pentru ea, cel care i-a dat viață este un erou.

ADVERTISEMENT

Acesta este convinsă că nu va mai vedea pe nimeni precum el și încearcă să se bucure de fiecare moment pe care cei doi îl petrec împreună.

”Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare. 

ADVERTISEMENT

Tatăl meu scrie și scrie bine și se pare că povestea pe care a scris-o și povestea pe care a scris-o” a mărturisit Loredana Groza într-un interviu acordat acum ceva vreme.

Tatăl Loredanei Groza, Vasile Groza, a scris opt volume de poezii până acum. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Tatăl Loredanei Groza, Vasile Groza, a scris opt volume de poezii până acum. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Cu ce se ocupă mama Loredanei Groza

Și nu doar pentru fiica sa este un model. Tatăl Loredanei Groza scrie volume de poezii, iar în urmă cu câteva luni le-a și prezenta în fața unor elevi de liceu din București.

ADVERTISEMENT

În total, bărbatul a lansat nu mai puțin de opt volume, în doar opt ani de zile, lucru care l-a făcut să fie apreciat nu doar de artistă ci și de cei care îi citesc operele. De cealaltă parte, mama Loredanei Groza este învățătoare și continuă să profeseze chiar dacă se apropie și ea de vârsta de 80 de ani.

ADVERTISEMENT