Sport

Cum arată terenul de la Botoșani cu câteva ore înainte de meciul cu FCSB. Foto exclusiv

Fanatik a surprins imagini cu terenul celor de la FC Botoșani cu câteva ore înainte de meciul restanță împotriva celor de la FCSB în etapa a 6-a din SuperLiga.
01.12.2022 | 15:36
Cum arată terenul de la Botoșani cu câteva ore înainte de meciul cu FCSB. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FC Botoșani și FCSB revin pe gazon de Ziua Națională a României, de la ora 19:00, în meciul restanță din etapa a 6-a din SuperLiga. Deși, în ultima perioadă la Botoșani a nins foarte mult, Stadionul Muncipal se prezintă în condiții favorabile. FANATIK vă prezintă starea gazonului cu câteva ore înainte de startul partidei cu vicecampioana României.

Imagini cu terenul de la Botoșani înaintea duelului cu FCSB

FCSB va avea o misiune grea pe terenul celor de la FC Botoșani, după cum crede Darius Olaru, mijlocașul roș-albaștrilor. „Joacă alt fotbal acasă. Au susținerea fanilor care sunt așa cum sunt. Vor pune presiune pe noi. Noi am pregătit meciul, trebuie să obținem victoria pentru că avem nevoie de cele trei puncte”. 

ADVERTISEMENT

Deși se vor confrunta cu presiunea pe care o vor exercita suporterii moldovenilor, roș-albaștrii nu vor avea probleme în ceea ce privește starea gazonului, deși pe 21 noiembrie, Stadionul Municipal era complet acoperit cu zăpadă. „Municipalul si terenurile de antrenamente sunt impracticabile din cauza ninsorii!”, anunțau autoritățile la acea vreme.

FANATIK a aflat în exclusivitate cum arată suprafața de joc moldovenilor cu câteva ore înainte de meciul direct, în care FC Botoșani va alinia noul staff ales de Valeriu Iftime, cu Mihai Ciobanu în postura de antrenor principal.

ADVERTISEMENT

Cum se prezintă gazonul celor de la FC Botoșani cu câteva ore înainte de meciul cu FCSB

Singurele probleme al gazdelor în ceea ce privește stadionul o reprezintă noroiul de la nivelul băncilor tehnice. La ora meciului în termometre vor fi în jur de 0 grade Celsius.

Terenul de la Botoșani, înainte de meciul cu FCSB. FOTO: Fanatik
Terenul de la Botoșani, înainte de meciul cu FCSB. FOTO: Fanatik

Astfel, condițiile sunt în mare măsură favorabile, ținând cont de temperatura înregistrată la Botoșani, care este una optimă pentru această perioadă. Un alt obstacol pe care fotbaliștii celor două formații sunt nevoiți să-l înfrunte este frigul.

ADVERTISEMENT

Totuși, la ora meciului nu vor fi precipitații sub formă de ploaie sau ninsoare și nici vânt. Partida cu FC Botoșani va fi primul test pentru Leo Strizu în calitate de antrenor principal pe banca celor de la FCSB. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani este noul antrenor cu licență PRO al roș-albaștrilor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Leo Strizu nu are emoții înainte de meciul cu FC Botoșani: „Am fost un jucător mai nesimțit”

Leo Strizu va face pereche cu Mihai Pintilii pe banca celor de la FCSB, iar tehnicianul care a retrogradat cu Unirea Constanța din Liga 2 în sezonul trecut, va da indicații în premieră de pe margine în calitate de principal.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Stelei II (n.r. FCSB), Leo Strizu nu simte presiune înainte de meciul cu FC Botoșani. „Am fost un jucător mai nesimțit. Eu am pus presiune pe jucători. Jucători care acum sunt în divizia A. Vârsta sau experiența mi-a dat foarte mult de gândit pe această linie pe care o are Pintilii.

Nu toți antrenorii pot să aibă relație de prietenie și de respect cu jucătorii, fie că au sau nu minute multe pe teren. Mă simt confortabil în această poziție. Patronul a apelat la serviciile mele. Eu fac parte din acest club, iar pentru noi FCSB spune totul.

Suntem o familie. Grupul din staff-ul tehnic, unde îl includem și pe MM, antrenorii care sunt zi de zi cu echipa, partea medicală, toți sunt importanți. Suntem o familie în care fiecare are câte un punct de vedere asupra pregătirii meciului, antrenamentelor în care se va lua o decizie”, a declarat Leo Strizu, la conferința de presă premergătoare duelului cu FC Botoșani.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT