Life

Cum arată Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase. Actrița vorbește des despre el, cu multă mândrie

Fiul lui Carmen Tănase s-a întors de curând în România, fiind plecat să studieze în străinătate. Cum arată Tudor, cel despre care actrița vorbește des?
22.08.2021 | 16:34
Cum arata Tudor Parhon fiul lui Carmen Tanase Actrita vorbeste des despre el cu multa mandrie
Carmen Tănase, actriță de teatru și televiziune. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Pe băiatul lui Carmen Tănase îl cunoaște puțină lume și asta pentru că nu și-a dorit să fie în centrul atenției. Cu toate acestea, mama lui celebră nu se poate abține să nu vorbească cu mândrie despre el, mai ales că a avut foarte multe lucruri de învățat de la Tudor.

Tudor Parhon este numele fiului îndrăgitei actrițe. El e cel care a convins-o pe actriță să facă o schimbare importantă în viața ei: mutatul la țară.

ADVERTISEMENT

Dezgustată de cum arată noul București, Carmen Tănase a acceptat ideea fiului ei, iar acum se bucură de liniștea și de viața pe care și-o dorea, normalitatea în care actrița crede.

Fiul lui Carmen Tănase a locuit multă vreme în Olanda, unde a lucrat ca regizor

Băiatul lui Carmen Tănase are 32 de ani și a studiat regia. Este și el pasionat de lumea artistică. O perioadă a muncit ca regizor în Amsterdam, capitala Olandei.

ADVERTISEMENT

Tudor este descris de mama lui drept un tânăr inteligent, care de mic copil și-a dorit să cunoască lumea și să citească mult. Actrița susține că a avut norocul ca fiul ei să își dorească să învețe carte, căci niciodată nu a stat să îl urmărească.

Ba chiar și astăzi băiatul lui Carmen Tănase este foarte studios. Mama lui a spus într-un interviu recent că fiul său i-a deschis ochii în multe privințe mai ales în perioada pandemiei.

ADVERTISEMENT
carmen tănase
Carmen Tănase, alături de fiul ei, Tudor. Foto: Happy Channel, wowbiz.ro

De ce s-a întors Tudor Parhon în România

A spus despre el că nu se uită deloc la televizor, spre deosebire de ea, care se enervează de fiecare dată când vede ce declară câte un reprezentant al autorităților.

„Fiul meu are o viziune diferită dintotdeauna. Când era mic avea o preocupare. Citea tot. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. 

ADVERTISEMENT

A trecut prin toate etapele posibile. Vorba lui: mediul online nu mai este nicio surpriză pentru el. Sunt deja mâncate. Pe mine mă ceartă că mă uit la televizor. Este mai informat decât majoritatea celor care apar la televizor.

Nu ascultă radio mainstream. Pur și simplu citește, se informează, el știe de unde. Eu nu credeam că va mai veni vreodată în România. 

A descoperit că nici bulele de libertate din lume nu sunt ce sunt. A descoperit la Amsterdam că și ăia sunt niște șobolani”, a povestit Carmen Tănase despre fiul ei într-un dialog cu Cozmin Gușă la GOLD FM.

ADVERTISEMENT