Fotbal intern

Cum arată ultimele 5 etape pentru FCSB și CFR Cluj în Liga 1 Betano. Program complet

14.04.2019 | 22:56
Cum arata ultimele 5 etape pentru FCSB si CFR Cluj in Liga 1 Betano Program complet
ADVERTISEMENT

CFR Cluj păstrează în continuare prima șansă la titlu în Liga 1, după remiza cu FCSB, scor 0-0. Mai sunt suficiente etape până la finalul campionatului și orice se poate întâmpla. Mai exact, FCSB și CFR Cluj mai au de disputat patru partide, pănâ la viitoarea confruntare directă, chiar cea din ultima etapă a campionatului, programată miercuri, 15 mai, la o oră pe care LPF o va anunța în curând.

După meciul din Gruia, FCSB are o nouă deplasare extrem de grea, la Constanța, cu Viitorul. Trupa lui Gică Hagi se află într-o formă foarte bună. În etapa precedentă a trecut de Universitatea Craiova, scor 2-1. A fost a treia victorie consecutivă a constănțenilor, după cele cu Astra (4-1) și din nou cu Craiova (2-1 în Cupa României).

ADVERTISEMENT
CFR Cluj - FCSB 0-0 LIVE VIDEO în Liga 1 Betano
Florin Tănase, într-un duel pentru balon cu Emanuel Culio

Cu cine joacă în ultimele 5 etape FCSB și CFR Cluj în Liga 1 Betano

De partea cealaltă, CFR Cluj are un meci mult mai ușor decât rivala sa. Trupa lui Dan Petrescu se deplasează la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Sepsi. În urmă cu o săptămână, FCSB a trecut cu 2-0  de gruparea pregătită de Eugen Neagoe, ceea ce înseamnă că echipa din Gruia n-ar trebui să aibă emoții.

Pe lângă meciul direct, FCSB și CFR Cluj mai au încă un punct de cotitură până la finalul campionatului: meciurile cu Universitatea Craiova. CFR o întâlnește acasă în penultima etapă, în vreme ce FCSB va juca împotriva oltenilor pe 4 mai, la Craiova. Va fi o misiune extrem de grea pentru ambele formații. FCSB a pierdut acolo precedentul meci, iar CFR Cluj n-are gol marcat împotriva trupei lui Devis Mangia în ultimele trei confruntări directe.

ADVERTISEMENT
  • ULTIMELE 5 MECIURI FCSB
    Duminică, 21 aprilie: Viitorul – FCSB
    Duminică, 28 aprilie: FCSB – Astra
    Sâmbătă, 4 mai: U Craiova – FCSB
    Sâmbătă, 11 mai: Sepsi – FCSB
    Miercuri, 15 mai: FCSB – CFR Cluj

 

  • ULTIMELE 5 MECIURI CFR CLUJ
    Sâmbătă, 20 aprilie: Sepsi – CFR Cluj
    Luni, 20 aprilie: CFR Cluj – Viitorul
    Sâmbătă, 4 mai: Astra – CFR Cluj
    Sâmbătă, 11 mai: CFR Cluj – U Craiova
    Miercuri, 15 mai: FCSB – CFR Cluj
ADVERTISEMENT