Life

Cum arată unicul nepot al Mădălinei Manole și cât de mult seamănă cu regretata artistă: “Este mândria noastră”

Cum arată unicul nepot al Mădălinei Manole și cât de mult seamănă cu regretata artistă. Mihai este fiul lui Marian Manole, fratele cântăreței decedate în urmă cu 12 ani.
10.08.2022 | 09:33
Cum arata unicul nepot al Madalinei Manole si cat de mult seamana cu regretata artista Este mandria noastra
Cum arată unicul nepot al Mădălinei Manole. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unicul nepot al Mădălinei Manole avea doar 12 ani atunci când artista a încetat din viață. Moartea cântăreței a fost un șoc pentru familie și apropiați, dar mai ales pentru fani.

Cum arată unicul nepot al Mădălinei Manole

Pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor inhalând Furadan, un insecticid extrem de toxic.

ADVERTISEMENT

Familia artistei s-a luptat ani la rând să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea și ce a făcut-o să ia o asemenea decizie. Între timp, ambii părinți ai cântăreței au decedat.

Fratele artistei, Marian Manole, a rămas cu durerea pierderii regretatei cântărețe, dar și nepotul acesteia, Mihai, în vârstă de 24 de ani. Tânărul avea doar 12 ani atunci când mătușa sa a fost găsită fără suflare în locuința din Otopeni.

ADVERTISEMENT

Marian Manole a anunțat, pe rețelele sociale, că fiul său a împlinit 24 de ani pe 9 august. Bărbatul a postat și imagini cu Mihai, care seamănă foarte mult cu regretata artistă. Și internauții au observat asemănarea dintre cei doi.

În mesajul său, Marian Manole a spus că a încercat să-l țină pe fiul său departe de tragedia petrecută în 2010. Acesta știe că Mădălina Manole este mândră de nepotul ei, la fel ca restul familiei.

ADVERTISEMENT

“Mihai – Ovidiu Manole! Nepotul Mădălinei, băiatul meu! Azi, la 24 ani! Avea 12 ani când s-a întâmplat tragedia și am încercat pe cât se poate să-l feresc de această dramă a familiei mele!

A fost sprijinul bunicilor lui în ultimii lor ani de viață, este mândria noastră, la fel ca oricare copil din lumea asta care este mândria familiei lui! La mulți ani fericiți, Leule.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să te protejeze, să ai parte de tot binele din lume! Tușa Mono este mândră de tine!”, este mesajul postat de fratele Mădălinei Manole pe pagina de Facebook.

Mihai, nepotul Mădălinei Manole
Mihai, nepotul Mădălinei Manole, a împlinit 24 de ani. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik

“La mulți ani! Ar fi mândră Mădălina, că-i semeni mult/ La mulți ani! Seamănă cu Mădălina/ Să fii sănătos și să ai o viață împlinită! Zici că este băiatul Mădălinei. Îi seamănă mult. La mulți ani!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole, și-a refăcut viața

Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole, a trecut cu greu peste moartea ființei dragi. Cei doi aveau împreună cu fiu, Petru Mircea Jr., care acum are 13 ani.

După ani de suferință, Petru Mircea și-a refăcut viața alături de altă femeie și iubește din nou.

Cu toate acestea, Marian Manole nu-l va ierta niciodată pe cumnatul său pentru faptul că nu l-a lăsat pe Petru Jr. să-și vadă familia maternă.

ADVERTISEMENT