Life
notix pixel id

Cum arată vedetele de la noi fără machiaj. Andra, Antonia și Andreea Bănică, naturale pe internet

15.04.2021 | 14:20
Cum arată vedetele de la noi fără machiaj. Andra, Antonia și Andreea Bănică, naturale pe internet
Antonia, Andra si Andreea Bănică s-au pozat fără machiaj. Sursa foto Instagram Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Apar mai mereu machiate, coafate și pregătite de spectacol, dar lasă uneori și garda jos. Multă lume se întreabă cum arată vedetele de la noi fără machiaj. Andra, Antonia și Andreea Bănică sunt doar câteva dintre “curajoasele” care s-au afișat complet naturale pe internet.

Andra este prezentă pe scenă de la o vârstă fragedă. Are o carieră fabuloasă, atât în domeniul muzical, cât și în televiziune. În momentul de față, soția lui Cătălin Măruță are doi copii minunați și este jurat în emisiunea Românii au Talent.

De asemenea, artista își continuă și activitatea în muzică, în pofida pandemiei. De fiecare dată când se fotografiază fără machiaj, mii de fani apreciază curajul și naturalețea vedetei.

ADVERTISEMENT

Andra face asta destul de des, apoi postează imaginile pe conturile ei de pe rețelele de socializare. (Vezi în GALERIA FOTO imaginile senzaționale cu vedetele de la noi, naturale)

Cum arată vedetele de la noi fără machiaj

Mirela Vaida este o altă vedetă care se afișează adesea fără strop de machiaj pe chip. Fanii ei apreciază imaginile, ba chiar unii cred că arată mult mai tânără când apare așa în mediul online.

ADVERTISEMENT

Nici Adelina Pestrițu nu se ferește să apară naturală. Chiar dacă este constant aranjată, fiind unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din țara noastră, mai lasă câteodată și trusa de machiaj deoparte.

Într-una dintre vacanțele în care a fost în trecut, frumoasa brunetă a ținut să le arate tuturor cum îi stă complet naturală, așa cum rar avem ocazia să o admirăm la TV sau pe internet.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică este o vedetă la fel de asumată, care a primit numeroase reacții pozitive când s-a fotografiat fără strop de machiaj și a pus imaginile online, pe contul ei de Instagram.

Antonia este considerată de mulți drept cea mai frumoasă femeie din România. Asta nu înseamnă că nu are și ea problemele ei. Recent, iubita lui Alex Velea s-a pozat fără machiaj și a vorbit deschis despre problemele cu acneea care îi dau bătăi de cap de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Și Gabriela Cristea a decis să renunțe la trusa de machiaj și să le arate urmăritorilor ei din mediul online cum este chipul ei atunci când rămâne complet natural.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri