Fotbal intern

Cum arată vestiarul în care se va schimba FCSB la Zlatna! Imagini unice! Video

27.09.2018 | 13:59
Cum arata vestiarul in care se va schimba FCSB la Zlatna Imagini unice Video
ADVERTISEMENT

Unirea Alba Iulia – FCSB se va juca joi, de la ora 21:30, pe stadionul “Minaur” din Zlatna, în 16-imile de finală ale Cupei României, iar jucătorii lui Nicolae Dică vor avea o surpriză când vor intra în vestiar. Obişnuiţi cu arenele cochete din Liga 1 Betano, vicecampionii României vor trebui să se obişnuiască cu un decor inedit.

Stadionul “Minaur” pe care se va disputa meciul Unirea Alba Iulia – FCSB este folosit de CS Zlatna, echipă care evoluează în Liga 4. În aceste condiţii, Florinel Coman şi colegii lui se vor echipa într-un vestiar inedit. Vicecampionii României vor asculta ultimele indicaţii tactice ale lui Nicolae Dică stând pe nişte băncuţe de lemn, care aduc aminte de fotbalul din anii ’70. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

Vestiarul în care se va schimba FCSB la Zlatna este împărţit în două

Pe lângă băncile de lemn, vestiarul în care se vor schimba jucătorii FCSB la Zlatna este împărţit în două. În plus, Nicolae Dică nu va beneficia de o tablă, unde să-şi expună ideile înaintea şi la pauza meciului cu Unirea Alba Iulia. Pentru a intra la vestiare de pe teren, fotbaliştii antrenaţi de Nicolae Dică vor fi obligaţi să parcurgă câţiva zeci de metri prin aer liber.

Pentru meciul Unirea Alba Iulia – FCSB, organizatorii au decis să instaleze o tabelă electronică, premieră pentru stadionul “Minaur” din Zlatna. La tribuna întâi au fost schimbate aproape 200 de scaune, loc unde un bilet a costat 70 de lei, şi au fost efectuate mai multe lucrări la gazon, iar porţile au fost schimbate. Tichetele pentru partida din 16-imile de finală ale Cupei României s-au epuizat la scurt timp după ce au fost puse la vânzare, astfel că tribunele micuţului stadion din Zlatna vor fi pline la ora meciului.

ADVERTISEMENT