Life

Cum arată viața după cancer pentru actrița Eugenia Șerban: ”Ce a fost greu a trecut”

24.06.2020 | 18:15
Cum arata viata dupa cancer pentru actrita Eugenia Serban Ce a fost greu a trecut
ADVERTISEMENT

Eugenia Șerban a demonstrat tuturor că este o femeie puternică după ce a învins boala nemiloasă cu care a fost diagnosticată în urmă cu un an. Îndrăgita actriță a aflat cu puțin timp înainte de ziua sa de naștere că are două tipuri de cancer, însă a reușit să treacă peste cu fruntea sus.

După doar 4 luni de chimioterapie vedeta a revenit pe scenă, într-un spectacol care a avut loc la Timișoara, mărturisind că atmosfera de atunci i-a dat forța necesară de a merge mai departe. Eugenia Șerban a reușit să învingă bolile și a vorbit despre cum arată acum viața ei.

ADVERTISEMENT

Într-un final viața vedetei a revenit la normalitate, dar tot mai trebuie să treacă pragul cabinetului medicului o dată la 3 săptămâni pentru un tratament injectabil. Eugenia Șerban este optimistă și încrezătoare în forțele sale, dezvăluind că a învins boala datorită prietenilor care i-au fost aproape.

Eugenia Șerban a învins cancerul. Cum arată viața actriței acum

„Acum am reintrat în normalitate, dacă se poate spune așa. Am făcut primele CT-uri de control și au ieșit bine, urmez în continuare tratament injectabil din 3 în 3 săptămâni, acum totul este mai ușor, ce a fost greu a trecut.

ADVERTISEMENT

Merg la cabinet ca la unii dintre cei mai buni prieteni, chiar sunt deja prietenii mei și toți mă așteaptă cu mare bucurie de fiecare dată”, a declarat cunoscuta actriță într-un interviu acordat revistei viva.ro.

View this post on Instagram

Duminică binecuvântată !!!??

A post shared by Eugenia Serban (@serban_eugenia) on

Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, iar la scurt timp a aflat că are și cancer la sân. Se întâmpla în luna aprilie a anului trecut, actrița întrebându-se și la ora actuală de ce Dumnezeu i-a trimis aceste încercări.

ADVERTISEMENT

Artista a mărturisit că a acceptat destul de greu că are aceste boli, mai ales că este o persoană credincioasă care a făcut totul știind că este ghidată de Dumnezeu. Acesta este și motivul pentru care Eugenia Șerban a scris un monolog cu Cel de Sus.

„În acest moment, încă sunt supărată pe El. L-am  considerat întotdeauna partenerul meu de drum în viață.L-am simțit alături de mine întotdeauna, dar acum am avut impresia că m-a abandonat. Va trebui să se mai scurgă o vreme până când o să-mi treacă supărarea pe El.

ADVERTISEMENT

O să vină și acel moment. Spectacolul meu monolog «Spovedanie în fața luminii» este exact o discuție cu Dumnezeu”, a mai precizat actrița care a învins două tipuri de cancer în ultimul an, potrivit sursei citate mai sus.

 

ADVERTISEMENT