Simona Halep

Cum arată viața Simonei Halep în autoizolare: „Mă trezesc la 11, fără program”

04.04.2020 | 13:48
Cum arata viata Simonei Halep in autoizolare Ma trezesc la 11 fara program
ADVERTISEMENT

Simona Halep a dezvăluit că respectă un program de antrenament în perioada de autoizolare, cauzată de pandemia de coronavirus. Sportiva recunoaște că se trezește destul de târziu, dar urmează un plan de pregătire, pe care îl realizează în complexul în care locuiește.

Ce face Simona Halep în autoizolare

Simona Halep a revenit în România după câștigarea turneului de la Dubai, fiind forțată să se retragă de la Doha și Indian Wells din cauza unui accidentări suferite la piciorul stâng.

ADVERTISEMENT

Sportiva a dezvăluit că a intrat în autoizolare înainte de decretarea stării de urgență pe teritoriul României și urmează un program zilnic de pregătire.

Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei, trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea. Îmi este dor de circuit, de jucătoare și de toți oamenii implicați în organizarea lor.

ADVERTISEMENT

Pot, totuși, să văd și partea pozitivă a lucrurilor: sunt acasă din februarie, n-am stat atât acasă de mulți ani. Este o viață diferită și încerc să mă bucur de ea.

Am 22 de zile de când nu am mai ieșit din casă. Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă, fără program, iau un mic dejun, după care ies la o alergare în complex. Ne este permis să facem asta, pentru că e un complex rezidențial privat.

ADVERTISEMENT

Apoi revin în casă și fac exerciții pentru abdomen, pentru picioare… lucrez în fiecare zi la condiția mea fizică și mă simt pregatită din acest punct de vedere”, a declarat Simona Halep la „Podcastul Legendelor Tenisului”.

„Sezonul va fi suspendat după luna iulie”

Circuitul WTA a fost suspendat oficial până la începutul lunii iunie, după ce organizatorii de la Wimbledon au anunțat anularea ediției din 2020, dar Simona Halep nu crede că va putea reveni pe teren în următoarele luni.

ADVERTISEMENT

În opinia mea, sezonul va fi suspendat mai departe de luna iulie. Sperăm să putem juca la US Open, dar acum New York se lupta din răsputeri cu această pandemie.

Nu știu cum va fi după, nu am mai trecut niciodată printr-o astfel de situație și, recunosc, mie îmi va fi greu odată ce vom reveni pe teren”, recunoaște Simona Halep.

ADVERTISEMENT