Life

Cum arată vila de lux în care locuiește Teo Trandafir. Ce a interzis prezentatoarea TV total în casa ei

Imagini din casa lui Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D locuiește într-o vilă alături de fiica ei, Maya, dar a trecut prin câteva încercări până a ajunge să locuiască în vila respectivă.
03.07.2022 | 20:48
Cum arata vila de lux in care locuieste Teo Trandafir Ce a interzis prezentatoarea TV total in casa ei
Casa Teo Trandafir. Foto: Capturi video Youtube
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir locuiește alături de fiica ei, Maya, într-o vilă de lux. Vedeta a trecut prin adevărate încercări până a se putea muta în casa ei de vis.

Cum arată casa de lux a lui Teo Trandafir

Teo Trandafir a cumpărat o casă de lux în capitală, în zona de nord. Tocmai pentru că a investit foarte mult în proprietatea sa, prezentatoarea de televiziune are niște reguli stricte când vine vorba de casa ei.

ADVERTISEMENT

Vila de lux cumpărată de Teo Trandafir nu a fost chiar pe gustul ei, așa că a vrut să mai facă mici modificări și renovări înainte de a se bucura de aceasta.

Însă, tocmai din această cauză, vedeta a trebuit să ia o decizie ciudată – să se mute din casa în care stătea, cu chirie, pentru ca o echipă specialistă în renovări să poată lucra.

ADVERTISEMENT

„Ne-am mutat de la casă în chirie, așteptând să fie aceasta gata, ca să înțelegi cât e de absurd. Trebuia să ne mutăm dintr-o casă în altă casă, ca oricare om civilizat.

Evident că nu s-a putut și a trebuit să luăm boarfele, să ne mutăm la o casă în chirie și din chirie să ne mutăm în casa asta. Și acum știi cum e, nu ai bani să amenajezi pentru că dai pe chirie și nu ai bani de chirie pentru că vrei să amenajezi.

ADVERTISEMENT

Tot ce poate fi simplu, am eu grijă să fie extraordinar de complicat”, declara Teo pentru Libertatea.

Care este obiceiul la care a renunțat Teo Trandafir după ce s-a mutat

Bucătăria pe care o are vedeta de televiziune este una open space, așa că aceasta a decis de când s-a mutat în casa nouă să renunțe în mare parte la gătit, deoarece nu îi place mirosul de mâncare în interior.

ADVERTISEMENT

De multe ori, Teo Trandafir și fiica ei comandă mâncare de la restaurante sau prepară mese din produse crude, sănătoase.

ADVERTISEMENT