Life

Cum arată vila de lux în care se va muta Vlăduța Lupău. Are un design special

Vlăduța Lupău este foarte încântată de locuința în care se va muta și nu a rezistat până nu a împărtășit și cu fanii stadiul lucrărilor. Proprietatea este uriașă.
23.08.2022 | 16:45
Cum arata vila de lux in care se va muta Vladuta Lupau Are un design special
Imagini din casa artistei Vlăduța Lupău. Cum arată interiorul locuinței. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată vila de lux în care se va muta cântăreața de muzică populară, după ce în septembrie 2021 anunța că a cumpărat terenul necesar pentru a construi casa viselor sale. Aceasta are un design special, o curte imensă și piscină.

Imagini din casa artistei Vlăduța Lupău. Cum arată interiorul locuinței

Vlăduța Lupău este nerăbdătoare să se mute în noua casă, care în ultimele săptămâni a prins tot mai mult contur. Vedeta le-a arătat internauților ce mobilier a achiziționat, dar și candelabrele voluminoase și cu un aspect modern.

ADVERTISEMENT

Locuința are o terasă superbă, o curte imensă și verde, dar și o piscină. La interior au fost achiziționate produse de cea mai bună calitate, cum ar fi cuarțul, asta pentru că artista a lucrat cu o echipă de profesioniști.

„Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii pentru că sunt foarte încântată și eu.

ADVERTISEMENT

Să nu mă întrebați detalii, mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ușile astea efectiv le ador pentru că sunt din furnir.

Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”, le-a spus cântăreața de muzică populară fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Așa arată casa Vlăduței Lupău
Așa arată casa Vlăduței Lupău. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău, la un pas de mutarea în casă nouă

Vlăduța Lupău a construit de la zero vila de lux din Cluj-Napoca, după ce în urmă cu peste un an anunța că a achiziționat terenul. Lucrările au decurs destul de repede având în vedere că în curând urmează să se mute.

Îndrăgita artistă este extrem de încântată de proprietatea în care va sta alături de soțul său, Adrian Rus, și primul lor copil, Iair. Vedeta așteaptă cu sufletul la gură să se stabilească în casa care are un design special.

ADVERTISEMENT