Sport

Cum arată vila luxoasă a lui Michael Jordan! Este evaluată la 15 milioane de dolari, dar de opt ani nu reuşeşte să o vândă! Foto

22.04.2020 | 13:46
Cum arată vila luxoasă a lui Michael Jordan! Este evaluată la 15 milioane de dolari, dar de opt ani nu reuşeşte să o vândă! FotoConcierge Auctions.com
ADVERTISEMENT

Michael Jordan este una dintre marile legende ale baschetului profesionist nord-american şi nu puţini sunt cei care îl consideră MVP-ul tuturor timpurilor.

A costat 30 de milioane euro, caută să o vândă la jumătate

Există un teren de golf, unul de tenis, o piscină care are în mijloc o insulă de verdeaţă, un adevărat paradis se regăseşte pe proprietatea fostului star.

ADVERTISEMENT
Cum arată vila luxoasă a lui Michael Jordan! Este evaluată la 15 milioane de dolari, dar de opt ani nu reuşeşte să o vândă! Foto Concerge Auctions.com. Superba piscină cu insuliţă de verdeaţă

Toată bijuteria lui Michael Jordan a atins fabuloasa sumă de 30 de milioane euro, însă de opt ani fostul baschetbalist se luptă să o vândă, a scăzut preţul la jumătate, 15 milioane euro, dar degeaba, nimeni nu şi-a manifestat interesul.

9 dormitoare şi 19 băi

Intrarea în proprietatea care se întinde pe mărimea a 7 acri de pământ este una originală, având mare reliefată pe poartă numărul purtat de Jordan la Chicago Bulls: 23.

ADVERTISEMENT
Cum arată vila luxoasă a lui Michael Jordan! Este evaluată la 15 milioane de dolari, dar de opt ani nu reuşeşte să o vândă! Foto Concierge Auctions.com. În imagine celebra poartă cu numărul 23

Casa are nouă dormitoare, nu mai puţin de 19 băi. În afară există până şi un iaz plin cu peşte pentru amatorii de pescuit, amenajat într-un peisaj absolut magnific.

Sală de baschet cu numele lui Jordan scris pe teren

Când te aşezi la masă, în sala special amenajată, poţi vedea cerul prin acoperiş, iar bucătăria este atât de mare încât te poţi plimba cu maşina prin ea.

ADVERTISEMENT
Cum arată vila luxoasă a lui Michael Jordan! Este evaluată la 15 milioane de dolari, dar de opt ani nu reuşeşte să o vândă! Foto Concerge Auctions.com. Terenul de baschet personalizat

Există o sală de dimensiuni oficiale pentru jucat baschet aidoma ca în marile competiţii, nu lipseşte nimic în acest sens şi lângă ea se află sala de gimnastică. Terenul de baschet este personalizat cu numele starului, iar la centrul terenului sunt trecute numele copiiilor săi, Jeffrey, Marcus şi Jasmine. Mai există o sală de jocuri, cu mese amenajate, o alta pentru relaxare, care are un pian uriaş.

A câştigat şase titluri NBA cu Chicago Bulls

Cu Michael Air Jordan pe teren a cunoscut Chicago Bulls cea mai prolifică perioadă din existenţa sa, cucerind nu mai puţin de şase titluri. În prezent, la 57 de ani, Michael Jordan este proprietarul echipei Charlotte Hornets din NBA.

ADVERTISEMENT

Un sportiv cu celebritatea sa nu avea cum să nu posede şi o locuinţă ca în poveşti, o vilă la Chicago care l-a costat enorm, dar care are absolut totul pe cei 5200 metri pătraţi.

ADVERTISEMENT