Fotbal international

Cum arată vilele de lux în care locuiește Ronaldo în Torino. Galerie foto

30.07.2018 | 14:56
Cum arata vilele de lux in care locuieste Ronaldo in Torino Galerie foto

Pentru a fi siguri că nimic nu îi lipsește la Torino și că gândul îi stă doar la fotbal, oficialii lui Juventus sunt dispuși să îi facă toate poftele lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a primit două vile în una dintre cele mai bune zone ale orașului. Cele două locuințe de lux se află în aceeași curte și au piscină și sală de fitness. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Casele în care locuiște Cristiano Ronaldo nu pot fi văzute de departe, fiind înconjurate de o pădure care o fac aproape imposibil de observat. În același timp, locuințele luxoase sunt foarte aproape de centrul orașului Torino și se pare că acest lucru i-a câștigat imediat inima starului portughez. În plus, fotbalistul se bucură de o priveliște de neegalat: are dealuri într-o parte, în timp ce pe cealaltă parte trece un râu. Presa din Italia scrie că vilele lui Ronaldo sunt poziționate astfel încât se poate spune că acesta “are orașul Torino la picioarele sale.”

De câteva zile, nimeni nu mai are acces în zonă, drumul privat care duce la casele de lux fiind păzit în permanență de un agent care direcționează trecătorii. Terenul pe care sunt amplasate clădirile este în apropiere de Gran Madre, unul dintre simbolurile orașului. Ronaldo are astfel la dispoziție baruri și restaurante, în caz că vrea să ia masa în oraș. Tototdată, este vecin cu John Elkann, președintele gigantului Fiat-Chrysler și în același timp sponsorul lui Juventus. Pentru a ajunge la cele două case, trebuie să străbați drumul plin de curbe în ac de păr, dar care îți oferă o priveliște de nedescris.

Vilele lui Ronaldo sunt foarte aproape de centrul orașului

Cele două vile luxoase sunt protejate de garduri imense și camere de supraveghere, având și o grădină imensă. Apropiații lui Ronaldo spun că acesta s-a îndrăgostit imediat de noua locație, pentru că i-a amintit de casa din Madrid. Avantajul este că noile case sunt mult mai pe gustul starului lui Juventus decât era fosta locuință. Culoare este gri închis, camerele sunt spațioase și strălucitoare și au o geometrie liniară.

Cristiano Ronaldo începe aventura la Juventus

Cristiano Ronaldo a fost transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus Torino, după mai multe conflicte cu oficialii clubului din capitala Spaniei. Portughezul a fost primit cu brațele deschise în Italia, iar fanii speră ca acesta să o ajute pe Juve să câștige un trofeu Champions League. Lusitanul trebuie să își mute la Torino toate lucurile pe care le are în superba vilă din Madrid. Printre obiectele de valoare pe care trebuie să le ducă în Italia se numără și flota impresionantă de mașini pe care o deține.

Între timp, Ronaldo a făcut vizita medicală la Torino și i-a impresionat până și pe veteranii echipei. Atacantul lui Juventus are capacitatea fizică a unui jucător profesionist de 20 de ani. Cu alte cuvinte, portughezul are 33 de ani, dar este abia la începutul carierei. Și asta nu e tot! La vizita medicală, corpul lui Ronaldo s-a evidențiat prin 3 caracteristici: viteză, grăsime și masă musculară.

Vilele lui Cristiano Ronaldo din Torino
Vilele lui Cristiano Ronaldo din Torino
Ronaldo a ajuns la Torino
Ronaldo a ajuns la Torino