Life

Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj. Cântăreața a mers la estetician

Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj. Cântăreața s-a filmat fără cosmetice pe față chiar la medicul estetician în cabinet.
11.11.2022 | 13:05
Cum arata Vladuta Lupau fara machiaj Cantareata a mers la estetician
Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj. Cântăreața a mers la estetician Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău s-a filmat fără pic de machiaj. Artista le-a spus fanilor că urmează să își facă și o nouă intervenție estetică.

Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj. Cântăreața a mers la estetician

Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj. Artista nu s-a ferit să le arate fanilor care este adevărata ei față fără pic de cosmetice sau filtre de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

În timp ce se afla în mașină spre cabinetul medicului estetician, dar și în cabinetul propriu zis, Vlăduța Lupău s-a filmat fără machiaj, 100% naturală.

Artista se poate mândri cu un ten foarte frumos și luminos, acesta fiind și motivul pentru care nu se ferește să apară nemachiată.

ADVERTISEMENT
Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj
Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj. Foto Colaj Fanatik -Instagram

Ce intervenție estetică și-a făcut Vlăduța Lupău. Cântăreața nu s-a ferit să se filmeze chiar în cabinetul esteticianului

Vlăduța Lupău a arătat și cum și-a început ziua. Artista a mers la cabinetul unui medic estetician pentru unele „retușuri” de imagine.

Artista s-a filmat fără niciun filtru și a mărturisit că nu a mai venit de multe luni la medicul respectiv pentru a-și face injecțiile cu botox, pentru că ele nu sunt deloc recomandate nici în perioada sarcinii și nici când se alăptează.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a spus că vrea să scape de ridurile de expresie în urma intervenției la medicul estetician. Cântăreața a recunoscut că a mai făcut acest tratament și în trecut.

„Am ajuns la clinică, acesta este începutul acestei zile. Pentru că, uitați-vă, vedeți ridurile mele de expresie, o să mi le rezolve doamna doctor. Uitați-vă cât este de frumoasă.

ADVERTISEMENT

Acest rezultat se va vedea după câteva zile, eu am mai făcut acest tratament, injectarea cu botox. În timpul sarcin ii nu am mai venit la doctor.

Nu mai sunt gravidă, nu mai alăptez, vedeți, nu mai am niciun fel de filtru. Trebuie să îmi retușez puțin fața”, a spus vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT