Life

Cum arată Vlăduța Lupău fără pic de machiaj. Andra a provocat-o să se prezinte naturală fanilor – Foto

14.07.2020 | 13:53
Cum arata Vladuta Lupau fara pic de machiaj Andra a provocato sa se prezinte naturala fanilor  Foto
Vlăduța Lupău, schimbare de look! Și-a vopsit părul pentru prima dată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a acceptat provocarea Andrei, aceea de a apărea în fața fanilor ei fără pic de machiaj. Cântăreața de muzică de petrecere din Cluj a postat mai multe videoclipuri pe Instastory, unde a vorbit despre proiectele sale și lucrurile care o fac fericită.

Vlăduța Lupău, 100% naturală pe Instagram

Vedeta este în culmea fericirii, căci una din piesele ei, „O fată hoinară”, este în trending pe Youtube, aflându-se pe locul patru.

ADVERTISEMENT

Entuziasmată și extrem de bucuroasă că munca ei este apreciată de ascultătorii de muzică etno, vedeta le-a mulțumit din suflet fanilor pe Instagram.

Totodată, după ce a prezentat noile sale achiziții vestimentare (făcând reclamă la firmele care îi sponsorizează anumite postări), soția fotbalistului Adi Rus de la CFR Cluj i-a răspuns Andrei, care a provocat-o să nu se machieze și să apară așa în fața oamenilor.

ADVERTISEMENT

„Sunt nemachiată, sunt 100%, fără filtre, fără nimic. Așa sunt eu când mă trezesc și, prin acest story, răspund la provocarea făcută de Andra Măruță”, a mărturisit Vlăduța Lupău în videoclip.

Petrecerea nunții, amânată de coronavirus

Dacă pe plan profesional lucrurile merg ca unse, pe plan personal încape loc de mai bine. Interpreta de muzică folclorică ar fi trebuit să dea petrecerea nunții sale anul ăsta, însă evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Ce credeți că facem aici? 🙈#StămAcasă, ne iubim și…NU ne mai căsătorim 🤷🏽‍♀️ Pardon, nu ne mai căsătorim în 30 aprilie 2020 🥰 Când o să putem să ne distram și să ne bucurăm de petreceri, cred că știți că o să fim primii pe ringul de dans 💯 Sănătate, să vă iubiți și vă ținem la curent cu noua dată 📝💌 Cu drag, Vlăduța si Adi”, a scris Vlăduța Lupău pe rețeaua de socializare unde este extrem de activă în timpul stării de urgență.

La frumosul eveniment din viața celor doi ar fi trebuit să fie prezente sute de persoane, printre care colegi de breaslă extrem de cunoscuți.

ADVERTISEMENT
vlăduța lupău
Așa arată Vlăduța Lupău fără strop de fond de ten, rimel sau ruj