Life

Cum arăta Vlăduța Lupău în copilărie. Imaginea care a făcut furori în online

19.01.2021 | 16:16
Cum arata Vladuta Lupau in copilarie Imaginea care a facut furori in online
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este o interpretă de muzică populară foarte cunoscută în România, însă puțini știu cum arăta artista în copilărie, motiv pentru care aceasta le-a arătat fanilor o poză de când era mică. 

Cântăreața le-a împărtășit urmăritorilor de pe rețelele sociale o amintire din copilărie, cu ocazia zilei de naștere a fratelui ei. Se pare că cei doi se înțelegeau de minune încă de mici, judecând după felul în care s-au lăsat fotografiați.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este apreciată pentru vocea ei unică, avâd întotdeauna milioane de vizualizări la melodiile de pe YouTube. În plus, frumusețea ei este parcă ireală, drept pentru care se numără printre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc.

Cum arăta Vlăduța Lupău în copilărie. Imaginea cu care a făcut furori în online

La doar 29 de ani, Vlăduța Lupău este împlinită pe toate planurile. Cântăreața are o carieră muzicală aflată în ascensiune, chiar dacă ultimul an nu a fost tocmai ușor pentru majoritatea artiștilor. Vedeta reușește să strângă milioane de vizualizări la melodii într-un timp scurt și lanseazză hit după hit.

ADVERTISEMENT

Nici în plan personal nu o duce rău. Vedeta este căsătorită cu fotbalistul Adrian Rus, iar părinții și fratele ei o iubesc și o susțin în tot ceea ce face.

Recent, Vlăduța a postat pe rețelele sociale o fotografie alături de fratele ei pe vremea când erau copii, iar imaginea le-a încălzit inimile fanilor. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale, spre bucuria fanilor, care așteaptă cu nerăbdare ca artista să posteze ceva nou.

ADVERTISEMENT

Se poate vedea cât de bine seamănă cei doi frați, care se înțeleg de minune încă din copilărie, din moment ce se țin de mână. Cântăreața a postat mai multe fotografii, printre care și una de la absolvire.

Vlăduța Lupău și fratele ei, Bogdan Lupău
Vlăduța Lupău și fratele ei, Bogdan Lupău. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Fanii Vlăduței au fost plăcut surprinși de aceste imagini și i-au transmis atât ei, cât și fratelui ei, Bogdan, fericire și gânduri bune. Frumoasa artistă a primit mii de comentarii din partea urmăritorilor, care au sesizat cât de mult seamănă cu fratele ei.

ADVERTISEMENT

Recent, Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție la medicul estetician pentru a scăpa de riduri. Este vorba despre o procedură non-invazivă întrucât o ajută să să-și estompeze semnele de îmbătrânire pentru o scurtă perioadă, de câteva luni.

Cântăreața are și o afacere de familie împreună cu fratele și părinții ei, care dețin o firmă de haine pentru femei, bărbați și copii, totul fiind confecționat de către Simina Lupău.

ADVERTISEMENT