Life

Cum arăta Vlăduța Lupău la 20 de ani? Ce făcea soția lui Adi Rus înainte de a deveni celebră

Vlăduța Lupău și Adrian Rus se pot declara împliniți. Amândoi au o carieră de succes, iar recent au devenit și părinți pentru prima oară.
31.10.2022 | 19:18
Cum arata Vladuta Lupau la 20 de ani Ce facea sotia lui Adi Rus inainte de a deveni celebra
Vlăduța Lupău nu avea suficienți bani pentru un costum de Halloween la 20 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a avut o pasiune pentru muzică încă de când era mia mică. Cu toate astea, a durat ani de zile până când artista a reușit să se facă remarcată.

Vlăduța Lupău nu a uitat de unde a plecat

În prezent, Vlăduța Lupău are un bolid de lux, locuiește într-o vilă cum mulți și-ar visa și de asemenea călătorește foarte mult.

ADVERTISEMENT

Nici când vine vorba de fiul ei, Iair, Vlăduța Lupău nu stă deoparte. Artista a cheltuit sume impresionante pentru botez și nu e de mirare, pentru că își permite.

Deși acum se poate lăuda din toate punctele de vedere, Vlăduța Lupău nu a uitat de unde a plecat. În urmă cu mai bine de zece ani, artista nu avea nici bani, nu era nici cunoscută, însă știa cum să se distreze.

ADVERTISEMENT

Artista a publicat o imagine pe contul de socializare din 2011, pe când petrecea de Halloween. Cum situația ei financiară nu era una prea fabuloasă, aceasta a reușit totuși să se distreze.

Ce făcea Vlăduța Lupău pe când avea doar 20 de ani

A mers la o petrecere, cu mai mulți prieteni, s-a costumat așa cum și-a dorit și evident s-a și distrat. Deși nu a avut bani pentru a-și achiziționa un costum real, Vlăduța Lupău s-a descurcat atunci cu ce a putut, iar asta se poate vedea chiar din imaginea postată de artistă, pe când avea doar 20 de ani.

ADVERTISEMENT

A folosit un marker, și-a desenat o mustață, însă amintirile le mai are chiar și astăzi, când este o artistă celebră, dar și o mamă împlinită pe toate planurile.

”Nu am avut bani de costum de Halloween, dar am avut bani de marker să-mi desenez o mustață… Ce vremuri! 2011”, a scris Vlăduța Lupău pe contul personal de socializare, în dreptul imaginii din 2011.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău a folosit un marker pentru a se costuma de Halloween când avea 20 de ani. Sursă foto: Instagram
Vlăduța Lupău a folosit un marker pentru a se costuma de Halloween când avea 20 de ani. Sursă foto: Instagram

Menționăm faptul că în ciuda faptului că a cunoscut ascensiunea din punct de vedere financiar, artista continuă să fie cât poate de simplă.

ADVERTISEMENT