Life

Cum arată Vulpița și Viorel după ce s-au întors acasă. Reacția violentă după ce au văzut că sunt filmați

10.10.2020 | 13:12
Cum arata Vulpita si Viorel dupa ce sau intors acasa Reactia violenta dupa ce au vazut ca sunt filmati
ADVERTISEMENT

Veronica și Viorel Stegaru au plecat din București în urmă cu ceva timp, însă nu au dispărut din spațiul public. Soții deveniți cunoscuți în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 au fost filmați chiar în satul natal, în timpul deplasării cu căruța, cel mai probabil spre muncă.

Soții din Blăgești, județul Vaslui, au fost filmați de două persoane diferite, imaginile cu ei devenind virale pe rețelele de socializare. Vulpița și soțul ei au avut o reacție neașteptată, bărbatul încercând chiar să sară la bătaie, după ce a luat din căruță o bâtă.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcați în haine normale, fără machiaj sau accesorii Vulpița și Viorel încearcă să treacă neobservați și își continuă traiul departe de lumina reflectoarelor. Veronica nu pare interesată să mai apară la TV, în filmare fiind văzută în timp ce-și ascunde fața în palme.

Vulpița și Viorel, complet diferiți la întoarcerea acasă. Cum au fost surprinși

În plus, Veronica Stegaru apare în filmulețele postate în mediul online având o căciulă roșie pe cap, cu fața spre marginea drumului, semn că nu vrea să fie luată în vizor. Femeia pare liniștită, în timp ce soțul acesteia este violent pentru simplu fapt că cineva îi cere să facă o fotografie.

ADVERTISEMENT

Viorel se apleacă în căruță după o bâtă, fiind extrem de deranjat de gestul tânărului care se află într-o mașină aflată în deplasare pe strada unde trecea și căruța în care era alături de soția sa și un alt bărbat, cel mai probabil proprietarul căruței.

Viorel și Vulpița, într-o căruță, în satul natal
Viorel și Vulpița, într-o căruță, în satul natal. Sursa foto: captură video Facebook.com

Agresivitatea lui Viorel iese încă o dată la iveală, după ce la scurt timp de la plecarea din București a atacat o echipă de jurnaliști care se afla pe ulița în care locuiește în județul Vaslui. La momentul respectiv soțul Vulpiței s-a supărat că oamenii au încercat să afle amănunte despre întoarcerea la Blăgești.

ADVERTISEMENT

Viorel şi Vulpița sar la bataie din caruta!!!!!

Geplaatst door Înger Acoperit op Dinsdag 6 oktober 2020

Vulpița și Viorel au plecat din București pentru a fi lângă fiica lor, Maria, care rămăsese în grija bunicilor. Soacra Veronicăi a fost cea care a venit în Capitală pentru a-i lua acasă, întoarcerea în satul natal făcându-se în luna septembrie, cu trenul.

„Astăzi, după aproape 8 luni, poate Și mai bine, despre Vulpița și Viorel pot spune că… Serialul, oficial s-a încheiat. Se bucură și cameramanii… (râsete în platou) Dacă mă întrebați pe mine ce mă bucur. Acum vă spun sincer de ce mă bucur. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere.

ADVERTISEMENT

O dată că ce e mult e prea mult. Nu dați cu pietre, asta mi-e meseria, asta trebuie să fac. Dar și dumneavoastră v-a plăcut. Însă… Fiți atenți ce s-a întâmplat”, anunța Mirela Vaida plecarea oficială a cuplului din Vaslui, informează stirilekanald.ro.

ADVERTISEMENT