Life

Cum arată Vulpița Stegaru, cu câteva zile înainte de naștere. Fotografie rară alături de fiica ei

23.04.2021 | 17:07
ADVERTISEMENT

Veronica „Vulpița” Stegaru mai are puțin și naște, așa că a postat o fotografie pe contul de Instagram și s-a fotografiat alături de fiica ei, care se află alături de ea înainte să aducă pe lume și cel de-al doilea copil. 

Vulpița și soțul ei, Viorel, se pregătesc să devină din nou părinți, iar de data aceasta vor avea un băiețel. Maria, fetița lor, se va bucura să aibă un frate mai mic, care se poate naște din moment în moment.

ADVERTISEMENT

Tânăra din Blăgești a fost vizitată de unul dintre reporterii de la Acces Direct, iar fanii au putut vedea cum arată aceasta cu puțin timp înainte de marele eveniment.

Cum arată Vulpița Stegaru, cu câteva zile înainte de naștere. Fotografie rară alături de fiica ei

Vulpița și Viorel Stegaru sunt nerăbdători să-și țină în brațe cel de-a doilea copil, un băiar care urmează să apară pe lume într-una din zilele următoare. Cei doi sunt alături și de fetița lor, Maria, așa cum se poate vedea din imaginile postate pe InstaStory-ul tinerei din Blăgești.

ADVERTISEMENT

Soția lui Viorel Stegaru se relaxează înainte să devină din nou mămică, iar reporterul Radu Rotaru de la emisiunea prezentată de Mirela Vaida s-a gândit să-i facă acesteia o mică vizită.

Fetița soților Stegaru este și ea nerăbdătoare ca frățiorul ei să vină pe lume, bucurându-se alături de mama ei.

ADVERTISEMENT
Vulpița urmează să nască
Vulpița urmează să nască. Sursa foto: Instagram

Vulpița și Viorel au ținut legătura cu echipa de la Antena 1 și după ce și-au încheiat aparițiile la TV și au hotărât să se retraga la casa lor, acolo unde pot avea parte de liniște. Încă de când au făcut anunțul sarcinii, cei doi deja s-au gândit la numele copilului, înainte să afle sexul acestuia.

„Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, spunea Viorel Stegaru în toamna anului trecut.

ADVERTISEMENT

Cei doi au apărut pe micile ecrane din ianuarie 2020 până în septembrie, după ce povestea lor a avut mare priză la public, având zeci de mii de fani în mediul online.

ADVERTISEMENT